ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Κάλεσμα στον κόσμο για την αναμέτρηση Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - ΑΕΝΚ (Γ΄ Εθνική)


Βρισκόμαστε λίγο μετά τα μισά του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας (7-1)  είναι μόνιμα στις δύο πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου, που οδηγούν στη Β' Εθνική κατηγορία, έχοντας πολλούς κρίσιμους αγώνες να δώσει ακόμα και διατηρώντας τον άτυπο τίτλο του φαβορί (μαζί με το Αιγάλεω). SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Κρίσιμος αγώνας "βορείων προαστίων" με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς (4-4), την Κυριακή 16/12 και ώρα 17:00 στο "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου" με την ομάδα της Κηφισιάς να έρχεται με ανεβασμένο ηθικό μετά από τη νίκη με 82-60 επί του Κεραυνού Αιγίου την προηγούμενη Κυριακή.
Ανεξάρτητα από την έκβαση του πρωταθλήματος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βλέπουμε ωραίο και ανταγωνιστικό μπάσκετ με υψηλά σκορ!
Γι΄αυτό λοιπόν σας περιμένουμε όλους, με τα παιδιά και τους φίλους σας, να υποστηρίξετε την ομάδα της πόλης μας και να περάσετε δύο όμορφες μπασκετικές ώρες, με τα γνωστά, πλέον, happening.
Σας θυμίζω ότι το Del Corso φέρνει καφέ στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε προνομιακές τιμές και ο Evripidis Griil προσφέρει την κλήρωση του ημιχρόνου και happy hour μετά το τέλος του αγώνα, με ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου ή του διαρκείας.

Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου