ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τέλος εποχής για τον Πάτροκλο Χλιαουτάκη (Α΄ Γυναικών)


Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, η δύσκολη στιγμή, που οι δρόμοι του Προφήτη Ηλία και του Πάτροκλου Χλιαουτάκη χωρίζουν. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο πάγκος της γυναικείας μας ομάδας συνδέθηκε άρρηκτα με την παρουσία του κόουτς Χλιαουτάκη, που ήταν εκείνος που οδήγησε το τμήμα στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του, την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία το 2017. Από το 2012 μέχρι σήμερα (με μοναδική παρένθεση τη σεζόν 2014-15), ο Πάτροκλος εργάστηκε στον σύλλογο με συνέπεια, αφοσίωση, αγάπη, επαγγελματισμό και είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η γυναικεία μας ομάδα έχει καθιερωθεί σαν μια από τις κορυφαίες δυνάμεις της ΕΣΚΑΝΑ.
Επιθυμία του συλλόγου ήταν η συνεργασία μας συνεχιστεί, όμως ο ίδιος θεώρησε πως ο κύκλος του στον Προφήτη έκλεισε, σε μια πολύ δύσκολη και για τον ίδιο απόφαση.
Το σίγουρο είναι πως παραμένει ένας αληθινός φίλος και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Προφήτη. Βέβαια θα μας λείψει, όπως ξέρουμε πως θα λείψουμε και σε εκείνον. Επειδή όμως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, είναι σίγουρο πως στο μέλλον θα ξανασυναντηθούμε. Μέχρι τότε του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στα επόμενα προπονητικά του βήματα.

Δε θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε τον κόουτς με διαφορετικό τρόπο, παρά με αυτή τη φωτογραφία. Συμπτωματικά (ή μήπως όχι;) σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από αυτό το κυριακάτικο απόγευμα στην Αργυρούπολη. Πάτροκλε, ευχαριστούμε για όλα !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου