ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ενίσχυση της ανδρικής ομάδας της Νέας Μάκρης εκ των έσω (Β΄ ΕΣΚΑ)



Μπορεί αυτές τις ημέρες η προσοχή όλων να είναι στραμμένη στη κάλπη όμως οι υπεύθυνοι της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, μένουν μακριά από κάθε τι πολιτικό, σχεδιάζοντας και βάζοντας τις βάσεις από τώρα για την παρουσία της ομάδας στη Β΄ ΕΣΚΑ, μετά από 3 χρόνια απουσίας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αφού πρώτα η διοίκηση του Συλλόγου, ανανέωσε τη συνεργασία της με τον προπονητή κο Σπύρο Μπούτζη (ο οποίος παραμένει στη θέση αυτή από το 2014 μετρώντας πάρα πολλές επιτυχίες) και όλο του το τεχνικό επιτελείο, προχώρησε, μέσω του προπονητή, στις ανανεώσεις όλων των βασικών αθλητών που ανέβασαν την ομάδα στη Β΄ ΕΣΚΑ κατά τη σεζόν που μόλις τελείωσε.

Παράλληλα, η διοίκηση μένοντας απόλυτα προσηλωμένη στο πλάνο της,  συνεχίζει να στηρίζει την ανδρική ομάδα μπάσκετ, σε αθλητές της ακαδημίας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της πόλης μας να αγωνιστούν και να προσπαθήσουν να διακριθούν με τα χρώματα της Νέας Μάκρης σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση θα ανακοινώσει τη συμφωνία με τους αθλητές:


  • Θανάση Μπούτζη (SF-PF): Ο Θανάσης τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑ με την ομάδα του Α.Π.Σ. Φίλιππου Περιστερίου
  • Πέτρο Μπούτζη (PG-SG): Ο Πέτρος τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑ με την ομάδα του Α.Π.Σ. Φίλιππου Περιστερίου
  • Πέτρο Σταμάτη (PG-SG): Ο Πέτρος τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑ με την ομάδα της Ε.Σ.Κ.Δ. Νέας Ιωνίας

Και οι τρεις αθλητές είχαν δοθεί δανεικοί στις ομάδες που προαναφέραμε, αποκομίζοντας σπουδαίες παραστάσεις από ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, εφάμιλλου των εθνικών κατηγοριών.

Όλοι οι αθλητές, δήλωσαν πανευτυχείς που επιστρέφουν σπίτι τους, στην ομάδα της καρδιάς τους, ανυπομονώντας να επανενταχθούν τάχιστα, στο υπόλοιπο σύνολο της ομάδας και να συνεισφέρουν τα μέγιστα για τον βασικό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Β’ ΕΣΚΑ και το όμορφο μπάσκετ.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, δια στόματος του Προέδρου της κου Νίκου Καραβασίλη, καλωσορίζει τους αθλητές… σπίτι τους και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ανακοινώνουμε επίσης, την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέτρο Δήμητσα (C), ο οποίος τη σεζόν 2018-2019 είχε κορυφαία απόδοση με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Πέτρος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον προπονητή και με τους υπεύθυνους του τμήματος, δήλωσε ότι παρότι είχε προτάσεις από ομάδες υψηλότερων κατηγοριών για ακόμα μια χρονιά, επέλεξε να παραμείνει στη Νέα Μάκρη, διότι θεωρεί την ομάδα ως οικογένειά του, καθώς έχει περάσει το μεγαλύτερο ποσοστό της καριέρας του, χωρίς να έχει απολύτως κανένα παράπονο από τη διοίκηση και τους προπονητές, οι οποίοι, όπως είπε του έχουν συμπεριφερθεί όλα αυτά τα χρόνια άψογα.

Επειδή όμως στην ομάδα μας δεν έρχονται μόνο αλλά και αποχωρούν κιόλας κάποιοι αθλητές, η διοίκηση και το προπονητικό τιμ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον Χρήστο Κωνσταντίνου για την συνεισφορά του στη φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία με την ομάδα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και να του ευχηθούν καλή συνέχεια με την ομάδα Α.Ο.Κ. Αναγέννηση Γραμματικού, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα μας, η ο οποία τη Δευτέρα 20 Μαϊού 2019 ξεκινάει την προετοιμασία της εν’ όψει Β’ ΕΣΚΑ!

Πηγή: https://esnm.gr/enisxysh-tis-andrikis-omadas-basket-ek-ton-eso/?fbclid=IwAR18DRdz0GLZ9mkLvU6sWod1sSJfT4nk_RQv33FPLtvxzkyRcr3FDnVVODY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου