ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Junior NBA Greece: Πρωταθλήτρια Ανατολής η Δραπετσώνα


Η Δραπετσώνα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ανατολής στο κορυφαίο τουρνουά υποδομών Junior NBA Greece. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα


Η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη ακαδημία της πόλης έκανε χαρούμενο το κόσμο της, καθώς, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ανατολής στο Junior NBA Greece, κερδίζοντας τους… Μπακς Γαλατσίου με 53-46.

Αναλυτικά η ομάδα αναφέρει:

«Σε ένα τρομερό παιχνίδι που διαδραματίστηκε στις υπεροπολυτελής εγκαταστάσεις του deree, η Δραπετσώνα (Ουάσινγκτον Ουίζαρτς) κατάφερε να επιβληθεί επί του Γαλατσίου (Μιλγουόκι Μπακς) με 53-46 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ανατολικής περιφέρειας για το Junior NBA Greece!

Πλέον, η… αρμάδα του Σάκη Καλλιπολίτη περιμένει το ζευγάρι Περιστέρι – Απόλλων Αθηνών, εκ των οποίων ο νικητής θα αναμετρηθεί με την ομάδα μας στον τελικό!

Η πιο μεγάλη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου μας σε επίπεδο ακαδημιών. Γεγονός που φανερώνει τη σωστή και τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Η μεγαλύτερη -βάσει ιστορίας, αποτελεσμάτων και αριθμό παιδιών- ακαδημία της πόλης μας και μια από τις καλύτερες σε ολόκληρη την Αττική, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό την ανάπτυξη του μπάσκετ στη πόλη μας. Σήμερα, η νίκη αφιερωμένη σε όλη τη Δραπετσώνα μας!

Ευχαριστούμε θερμά και τη δημοτική αρχή της πόλης μας, για την απεριόριστη στήριξη τους!

Η Ακαδημία μας θα συνεχίσει τη ραγδαία της ανάπτυξη, πιστή στο πλάνο που έχει βάλει η διοίκηση του ΔΑΣ τα τελευταία χρόνια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου