ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Διπλό πρόκρισης για τον ανώτερο ΓΣ Κηφισιάς (Κύπελλο ΕΣΚΑ)


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Το όνειρο του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑ συνεχίζεται για τον ΓΣ Κηφισιάς ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Ποσειδών Ψυχικού αποκλείοντας τον από την συνέχεια του θεσμού. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν.Ψ. - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 58-73

Δεκάλεπτα: 14-21,34-47,44-64,58-73

Σοβαρη και παντα καλοκουρδισμενη η αρμαδα του Μπιλαλη επικρατησε ανετα του Ποσειδωνα και πηρε την προκριση για την επομενη αγωνιστικη της τελικης φασης του κυπελλου,εκει που θα αντιμετωπισει(ξανα φιλοξενουμενη) τον νικητη του ζευγαριου Ηλιουπολη-Γαλατσι.

Το ματς αποτελεσε μια καλη ευκαιρια για την Κηφισια να ξαναπιασει αγωνιστικους ρυθμους εν'οψει της επανεναρξης του πρωταθληματος και της δυσκολης αποστολης στο Πικερμι.

Ο Ποσειδωνας παλεψε να φανει ανταγωνιστικος,αλλα (χωρις Δεληγιαννη ξανα)δεν βρεθηκε σε καλο φεγγαρι,ισως και επηρεασμενος απο την ψυχοφθορα ηττα της Πεμπτης απο την Αμιλλα.Πλεον επικεντρωνεται στο πρωταθλημα και στην ζορικη εξοδο της προσεχους αγωνιστικης στο Πολυκλαδικο.

Αρχικες 5αδες:Κουρκουτσακης-Πετρου-Δελης-Αντωνοπουλος-Αγγελοπουλος vs Παπαδημητριου-Τριποδακη-Ζιωγα-Λαμπροπουλο-Παναγιωτου.

Η Κηφισια δεν αφησε κανενα περιθωριο και καθαρισε απο το ξεκινημα,κυριαρχωντας στην ρακετα,με τον Παναγιωτου να βαζει το νερο στο αυλακι στο αρχικο 6-16.

Ο Θωμοπουλος,αστραψε και βροντηξε στο ταιμ-αουτ.Οι φωνες ακουστηκαν μεχρι το Ζηρινειο και τα παραπονα δικαιολογημενα για την κακη αμυντικη διαθεση των παιχτων του.

Με τον Αντωνοπουλο να κουβαλαει επιθετικα την ομαδα,ακολουθησε η πιο απειλητικη αντιδραση των γηπεδουχων στην β' περιοδο.Ο Σικουιγκ με ευστοχο 3ποντο μειωσε 34-39,βγηκε και η αμυνα,αλλα ο Αντωνοπουλος εκανε λαθος στον αιφνιδιασμο.Η Κηφισια βεβαια δεν τα συγχωρει αυτα και,εν ριπη οφθαλμου,με πρωταγωνιστη τον Παπαδημητριου,ετρεξε σερι 0-8 και διαμορφωσε το 34-47 του ημιχρονου.

Ο Ποσειδωνας με αμυνα ζωνης εριξε τον ρυθμο του αγωνα στο 2ο ημιχρονο,αλλα η Κηφισια βρηκε τις λυσεις να εκτοξευσει την διαφορα μεχρι το 42-64 με καταληξη 3ποντο του Βογιατζογλου.

Ζιωγας-Λαμπροπουλος οι κορυφαιοι της Κηφισιας,ενω διακριθηκαν ιδιαιτερα και οι Τριποδακης-Παπαδημητριου-Παναγιωτου.

Απο τον Ποσειδωνα,ο Αντωνοπουλος ηταν αυτος που εδειξε στην καλυτερη κατασταση,ενω παλεψαν και οι Πετρου-Προυντζος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ(Θωμοπουλος):Πετρου 14(3),Αντωνοπουλος 12(1),Προυντζος 12,Δελης 8,Κουρκουτσακης 7(1),Σικουιγκ 3(1),Μιχαλοπουλος 2,Μπαρμπαρης,Στριγας,Μαλτεζος

ΚΗΦΙΣΙΑ(Μπιλαλης):Λαμπροπουλος 16(3),Ζιωγας 14,Παναγιωτου 8,Παπαδημητριου 8,Τριποδακης 7,Μπιλαλης 5,Λαουρδεκης 4,Πολυζος 3,Βογιατζογλου 3(1),Τσολακοπουλος 3,Μπαζινης 2,Τσουπακης.


ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗΕκτύπωση
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΛ.ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ0 - 0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ0 - 0
ΠΕΥΚΗΣ ΒΑΟ ΠΕΥΚΗΣΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ0 - 0
ΣΑ11/01/202019:45ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ58 - 73
ΣΑ18/01/202018:00ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΥΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ0 - 0
ΔΕ20/01/202021:45ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ0 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου