ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Έκλεισε ο κύκλος του Χρήστου Σγουρίτσα στην Ολυμπιάδα Παπάγου (Β΄ ΕΣΚΑ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γήπεδο μπάσκετ

Ύστερα από 11 χρόνια συνεργασίας, ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας. Στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Σγουρίτσας δεν θα είναι μέλος της προπονητικής ομάδας του ΑΣ Ολυμπιάδας Παπάγου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

''Ο Χρήστος πέρασε σχεδόν τη μισή μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα κοντά μας και συνέδεσε, ως προπονητής, το όνομά του με τις περισσότερες από τις σημαντικές στιγμές και επιτυχίες του συλλόγου μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι δίδαξε δεκάδες παιδιά του συλλόγου μας, το σωστό μπάσκετ, τον σωστό αθλητισμό και υπήρξε δάσκαλος και μέντορας για του νεότερους προπονητές μας.
Από τη μεριά μας, πιστεύουμε ότι του δώσαμε την ελευθερία και τις προϋποθέσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να εφαρμόσει τις μπασκετικές του αρχές και γνώσεις.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η παρουσία και η συνεργασία με τον Χρήστο, υπήρξε τιμή και επιτυχία για το σύλλογό μας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα τον σκεφτόμαστε τον ίδιο και τη συνεργασία μας.
Του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επαγγελματική του συνέχεια, θα την χαιρόμαστε μαζί του, και πάνω από όλα προσωπική και οικογενειακή ΕΥΤΥΧΙΑ''.

Το ΔΣ ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου

Πηγή: https://www.facebook.com/Olympias.Papagou/


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και κείμενο

Α) ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Β) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινώνησε για περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/coach.Karatrantos/
 ή στο email : georg3karat@yahoo.gr



Καρατράντος Γιώργος
Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ), Προπονητής Μπάσκετ
Προπονητική εμπειρία στην βελτίωση φυσικής κατάστασης αθλητών και
στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου