ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

''Κλείδωσε'' άνοδο και πρωτάθλημα το Κουκάκι (Α΄ ΕΣΚΑ)


Η μέρα της απόλυτης δικαίωσης έφτασε. Το Κουκάκι μπορεί και επίσημα να πανηγυρίσει την κατάκτηση της 1ης Θέσης, την άνοδο στην Α Κατηγορία και τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά:

''Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες τον προπονητή και την διοίκηση για την εκπληκτική πορεία και τις 19 νίκες σε σύνολο 21 αγώνων στο φετινό πρωτάθλημα!!!
Η ομάδα μας από πολύ νωρίς στη σεζόν απέδειξε ότι δεν ήθελε απλά την άνοδο αλλά και την 1η θέση και αυτό ακριβώς έκανε!!!
Η τελευταία ήττα έγινε στα τέλη του Νοέμβρη και από τότε η ομάδα μας δεν έχασε ξανά κάνοντας ένα απίστευτο σερί νικών για 3.5 μήνες και 14 συνεχόμενα ματς - νίκες!!!!!
Απίστευτο ίσως για τους υπόλοιπους όχι για εμάς που ζούσαμε την ομάδα από μέσα και βλέπαμε τον τρόπο λειτουργίας και το πάθος της ομάδας κάθε Πέμπτη βράδυ!
Κατά κοινή ομολογία το Κουκάκι έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία, πράγμα που το μαρτυρά και η πρωτιά στον όμιλο!
Πέραν της 1ης Θέσης στο πρωτάθλημα στο κύπελλο ΕΣΚΑ η ομάδα μας απέκλεισε κατά σειρά τους Αχαρνής, Αναγέννηση Πετραλώνων, Μαραθώνα, Φιλοθέη, Πανελλήνιο φτάνοντας μέχρι τους 8 του θεσμού όντας η μόνη ομάδα της Β Κατηγορίας που έφτανε τόσο ψηλά στο θεσμό για φέτος!!!
Κορυφαίοι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι Σπύρος Διαμαντόπουλος και Αντώνης Γκάτζο αλλά όλοι οι παίχτες έδωσαν την ψυχή τους για την επίτευξη του στόχου!!!!!
Η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα μας στην Α Κατηγορία και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα!

Το ρόστερ των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ είναι :

Αντώνης Γκατζο, Ηλίας Καμπερης, Ηλίας Παπαδόπουλος, Γιώργος Σιδερης, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Ανάργυρος Κοσμας, Αιμίλιανος Σιδεριδης, Αντώνης Καρακατσανης, Δημήτρης Μοσχονας, Χρήστος Μπουκουβάλας, Χάρης Κατεβατης, Νίκος Κηρυκος, Φραντζής Συρόπουλος, Βαγγέλης Ρεμπαπης. Προπονητής ο Δήμος Μπρουσαλης!!!''

Πηγή: https://www.facebook.com/KOYKAKI-BC-45927430782/

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και κείμενο

Α) ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Β) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινώνησε για περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/coach.Karatrantos/
 ή στο email : georg3karat@yahoo.gr



Καρατράντος Γιώργος
Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ), Προπονητής Μπάσκετ
Προπονητική εμπειρία στην βελτίωση φυσικής κατάστασης αθλητών και
στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου