ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Με άνοδο έκλεισε ο κύκλος του Τάσου Ντάβου στην Προοδευτική (Β΄ Εφήβων)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Η εξαιρετική πορεία της Προοδευτικής έφτασε μέχρι τα play off της Γ΄ Εφήβων όπου δεν πρόλαβε να τα ζήσει μιας και η εμφάνιση του κορονοϊού έβαλε τέλος στα πρωταθλήματα. Η αναδιάρθρωση όμως των τοπικών πρωταθλημάτων έδωσε την ευκαιρία στους Εφήβους να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στην Β΄ κατηγορία. Εκτός από τους αθλητές μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και ο πρωτεργάτης Τάσος Ντάβος ο οποίος έβαλε το προπονητικό του λιθαράκι σ' αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Με προσωπική του ανάρτηση στο facebook ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο και ευχαριστεί όσους ήταν δίπλα του. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά:

''Συγχαρητήρια στα παιδιά του Εφηβικού και στον προπονητή τους Tasos Davos που όλη τη χρονιά κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες έκαναν εξαιρετική πορεία μπαίνοντας στα πλέι-οφ για την άνοδο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας ,που τελικά δεν έγινε εμπόδιο στο να φτάσουν στην πολυπόθητη άνοδο στη Β ΕΣΚΑΝΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ✌🏀🏆''

Αναλυτικά η δήλωση του κόουτς Τάσου Ντάβου''
''Προχθές ανακοινώθηκε ότι ανεβαίνει το εφηβικό της προοδευτικής στη Β ΕΣΚΑΝΑ, κάτι που με κάνει περήφανο, γιατί δεν είχαμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, όπως θέλαμε.
Με τα περισσότερα από τα παιδιά είμαστε 3 χρόνια μαζί,να πανηγυρίζουμε και 2η άνοδο μέσα σε 3 μόλις χρόνια (παιδικό-εφηβικό).
Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα ο κύκλος μου στην προοδευτική, και θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ'όλα τους παίκτες μου, τον γυμναστή Konstantinos Stavrakakis , τον Στέριο Δόγρανλη Sterios Dogranlis , που εβαλε πλατη τις φορες που είχα υποχρεώσεις με το αντρικό,τον Γιώργο Μαλαδάκη George Maladakis , για την πολύτιμη συνεισφορά του και τους εφόρους και ιδιαίτερα τον Νίκο Αθανασίου.
Ευχαριστώ πολύ και τον κόουτς Κλιγκόπουλο για τη συνεργασία.

ΥΓ. Επειδή ποτέ δεν ήθελα να κρύβομαι από κανέναν, τελικά γίνεται καλή δουλειά και στο εφηβικό τμήμα, και όχι μόνο στο παμπαιδικό-παιδικό, όπως είχε δημοσιευθεί. Και επειδή ο καθρέπτης και το καλό όνομα μιας ομάδας φαίνεται από την κατάταξη και όχι από τα βαρύγδουπα ποστ, ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν πάντα ταπεινά και δούλευαν με κλειστά τα αυτιά''.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορΗ εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετΗ εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου