ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Συνεχίζει να φοράει την φανέλα του Οίον Αγ. Στεφάνου ο Δημήτρης Ντζούρας (Β' ΕΣΚΑ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Ακάθεκτος συνεχίζει στις ανανεώσεις αθλητών ο Οίον Αγ. Στεφάνου ο οποίος κρατάει όσο μπορεί άθικτο το έμψυχο δυναμικό του. Σειρά έχει ο Δημήτρης Ντζούρας ο οποίος συμφώνησε να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην ανδρική ομάδα για μια ακόμη σεζόν. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά:

''Η κατάθεση ψυχής και σώματος είναι λίγο για τον παίκτη αυτόν που συνεχίζει από τις Ακαδημίες μας μέχρι και σήμερα να φορτώνει τα καλάθια των αντιπάλων του ΟΙΟΝ.
Ο Δημήτρης δεν μπορεί να απέχει από την επιστροφή της ομάδας στην Β' ΕΣΚΑ. Έχει άλλωστε αποδείξει την αγάπη για αυτή την ομάδα με τον πιο περίτρανο τρόπο.
Χαιρόμαστε που η ομάδα έχει τέτοιους χαρακτήρες και τέτοιους αθλητές. Χαιρόμαστε που ένας από τους βασικούς συντελεστές του πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια θα είναι παρόν την νέα χρονιά. Χαιρόμαστε που θα κυνηγήσουμε μαζί τους κοινούς στόχους που έχουμε θέσει.
Δημήτρη είμαστε σίγουροι ότι θα μας δώσεις την πιο μεστή χρονιά της καριέρας σου.
RESPECT DIMITRIS JUROVITS🔝🔝🔝💪💪💪🏀🏆
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ''!!!!!!🏀🏀🏀🏆🏆🏆

Πηγή: https://www.facebook.com/groups/OionBasketballAthletics/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου