ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Επιστροφή «ανάσα» με Σπύρο Καλούλη για το Σύλλογο Δρομέων (Γ1 Εθνική)

 


Η επιστροφή του Συλλόγου Δρομέων στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική συνδυάζεται και από μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς τις τελευταίες ημέρες «έκλεισε» η επιστροφή του έμπειρου γκαρντ Σπύρου Καλούλη στην ομάδα της Τρίπολης! SPORTSOFFICERS - Mαριάννα

Μια πολύ σημαντική αναμφίβολα εξέλιξη για την ομάδα, καθώς πρωτίστως στην ομάδα εντάσσεται ακόμη ένας παίκτης πρώτης γραμμής, δίνοντας μεγάλη «ανάσα» στο θέμα του μικρού ρόστερ της ομάδας τη φετινή σεζόν. Επιπλέον πρόκειται για έναν πολύ ικανό σουτέρ που μπορεί να βοηθήσει στην περιφέρεια αρκετά τους «κυανοκίτρινους» στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο ίδιος δεν υπολογίζεται για το κρίσιμο Κυριακάτικο ματς (23/01) επί του Γλαύκου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης (17:00). Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται λίγο διάστημα ακόμη προκειμένου να ανεβάσει ρυθμούς και να αγγίξει τα επιθυμητά επίπεδα, αλλά όπως και να έχει ο Ηλίας Μπαλής μπορεί να υπολογίζει σε έναν ακόμη σημαντικό παίκτη τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Καλούλης τους τελευταίους 2-3 μήνες βρέθηκε στην Αττική και είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Αθηναϊκού, ωστόσο δεν παρέμεινε με το ξεκίνημα του 2022, με τις εξελίξεις να τον φέρνουν πίσω στην ομάδα της Τρίπολης της οποίας φορούσε τη φανέλα ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου