ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Σαρωτική η Ακαδημία Ελευσίνας - Μεγάλο διπλό πρόκρισης στην 2η παράταση ο Ρέντης (Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ)


Με εξαίρεση την αναμέτρηση Λέων Μοσχάτου - Ταταύλα η οποία θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η φάση των 32 του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS - Mαριάννα


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των 32 του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ:


ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ 62-37

Διαιτητές : Καραβίτης , Μακρής 

Δεκάλεπτα : 16-13,31-23,46-28, 62-37

Δεν επιασε σπουδαια αποδοση,αργησε να βρει ρυθμο ο Ερμης,αλλα η υψηλη του ποιοτητα ηταν αρκετη για να επικρατησει ανετα,οπως αναμενοταν,της πολυ μαχητικης και καλα στημενης αμυντικα,αλλα εντελως αστοχης επιθετικα Γλυφαδας.

ΕΡΜΗΣ:Καβαλαρακης-Μαυρατζιωτου-Φωτοπουλος-Παξινος-Τσιωκος

ΓΛΥΦΑΔΑ:Λουκος-Βουρδελης-Tσιλαγας-Καραχαλιος-Θεοχαρης

Με τον Νικο Τσιωκο να ειναι ανικητος στην ρακετα,ο Ερμης μπηκε σε θεση οδηγου απο το ξεκινημα(15-7),αλλα η Γλυφαδα με οπλο την σκληρη της αμυνα και επιθετικες λυσεις απο Καραχαλιο και Σαββα Γκιουρτσιδη,εμενε απειλητικα στο κυνηγι των γηπεδουχων μεχρι περιπου τα μεσα της 2ης περιοδου....23-21.

Οι φιλοξενουμενοι κολλησαν απεναντι στην αμυνα ζωνης του κοουτς Γκαναβια,ειχαν σιγουρα αρκετα κατω απο το 50% ακομα και στις βολες και σκοραραν μολις κ μετα βιας αλλους 7 ποντους στα υπολοιπα 15 αγωνιστικα λεπτα.

Στην 3η περιοδο μαλιστα χρειαστηκαν 8 λεπτα για να πετυχουν τους πρωτους τους ποντους με καλαθι+φαουλ του μαχητικου Μυλωνακη(41-26).

Στην 4η περιοδο ο αερινος και φουλαρισμενος με ενεργεια Σωκρατης Νικολακακος μας χαρισε το χαιλαιτ της αναμετρησης,κολλωντας την μπαλα στο ταμπλο σε λειαπ του Καραχαλιου.

Μεσα σε αποθεωση απο την αρκετα γεματη εξεδρα,ο (2006) Χατζηιωαννιδης σκοραρε με περιτεχνη μαλιστα ενεργεια το παρθενικο του καλαθι με το αντρικο,διαμορφωνοντας το τελικο 62-37!!!!!

MVP ο Νικος Τσιωκος και πολυ καλοι Φωτοπουλος,Κατσαμπανης,Καβαλαρακης,Νικολακακος.Δεν αγωνιστηκε ο Δημητρης Ρετσινας.

Απο την Γλυφαδα παλεψαν ο Μυλωνακης,ο Γκιουρτσιδης στο 1ο ημιχρονο και εξαιρετικος ο Καραχαλιος μεχρι που φορτωθηκε με 3ο φαουλ στις αρχες της 3ης περιοδου.

Πηγή: θεόδωρος βαρυπάτης Facebook group Μπει δεν μπει

EPMHΣ APΓYPOYΠOΛHΣ (Γκαναβίας , Μωυσίδης ): Ραζής 5(1), Xατζηϊωαννίδης 2,Kαβαλαράκης 9, Kωνσταντακόπουλος 4, Παξινός  4,Mαυρατζιώτου 3(1), Φωτόπουλος 10(3), Ψυχογιός , Θειακός  4,Kοτσαμπάνης 8(2), Tσιώκος  11, Nικολακάκος 2.

ΓΛYΦAΔA (Kαψιμάλης, Στεφανίδης ): Τάγκαλος 2, Τσίλαγας 5(1),Λούκος  4,Γκιουρτζίδης  8(1), Xαριτωνίδης 3(1), Θεοχάρης , Βουρδέλης  2, Kαραχάλιος 6, Mυλωνάκης 7, Δημόπουλος , Παπαδεράκης 


ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΕΥΣΙΣ 58-82

Διαιτητές: Μπερέτσος, Πέππας 

Δεκάλεπτα:18-18, 30-37, 42-51, 58-82

Δικαιη προκριση για το μεγαλο φαβορι της Κατηγοριας που ανεβασε σταδιακα την αποδοση του στην επαναληψη,αλλα η τελικη διαφορα αδικει την μαχητικη εικονα των σκληροτραχηλων Τραχωνων που σταθηκαν ανταγωνιστικοτατα για 3 δεκαλεπτα.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ:Τσορμπατζιογλου-Φραγκουλης-Σαρλανης-Κωσταρελος-Ρουσσος

ΑΚΑΔΗΜΙΑ:Καπωνης-Πολιτοπουλος-Γκουαλτιερι-Κοντουλης-Κλ.Χαρουνι

Παρα τις πολυ σημαντικες αποχωρησεις (Δανα,Σουληναρης,Κασιματης,Καψαριδης) ο κοουτς Χαριτατος στελεχωσε ξανα ενα πολυ δυνατο και συμπαγες συνολο που αναμενεται να κανει μεγαλες ζημιες.Αξιοσημειωτη η προσθηκη του περσινου mvp του κυπελλου της ΕΣΚΑ με την φανελλα της Ηλιουπολης,Κυριακου Κωσταρελλου!!

Το παιχνιδι ξεκινησε με πολυ ωραιο ρυθμο,τις 2 ομαδες να συμβαδιζουν και την Ενωση να δειχνει αποφασισμενη για την προκριση-εκπληξη.Ο εξαιρετικος Στρατος Πολιτοπουλος ηταν αυτος που κραταγε την Ακαδημια,ενω απο πλευρας γηπεδουχων Τσορμπατζιογλου-Ρουσσος εκαναν πολυ καλη εμφανιση,με τον Ραγια (ex ΑΣΗΕ) να μπαινει δυνατα απο τον παγκο.

Καπου στο 15' ομως οταν χρειαστηκε να παει στον παγκο για τις απαραιτητες ανασες ο Λαζαρος Τσορμπατζιογλου,οι γηπεδουχοι βραχυκυκλωσαν και η ομαδα του Μαυρογιαννη πιεσε,εκλεψε μπαλες και με γρηγορο σερι 0-8 μετετρεψε το 24-22 σε 24-30.

Στην επαναληψη και με την επιστροφη του ηγετη της,η Ενωση παλεψε με ολες τις δυναμεις της για να ξαναμπει στο παιχνιδι,αλλα η τεραστια ποιοτητα/πληροτητα της Ακαδημιας και το φορτωμα με φαουλ των βασικων Κωσταρελλου/Σαρλανη,δεν της επετρεψαν να φανει ανταγωνιστικη μεχρι το φιναλε.

Η Ακαδημια απεβαλλε το αγχος και με πρωταγωνιστη τον Βικτωρα Γκουαλτιερι πατησε το γκαζι στην τελευταια περιοδο για να φτασει στην δικαιη προκριση.

MVP o φαντεζι Στρατος Πολιτοπουλος που κρατησε την ομαδα του στα δυσκολα και αποτελεσε μονιμη πηγη κινδυνου αλλα και ατραξιον βιρτουοζικων κινησεων!!!

Απο κοντα ο επισης μονιμα οπλισμενος Βικτωρας Γκουαλτιερι,αλλα και ο Κλαουντιο Χαρουνι που εδωσε μεγαλη βοηθεια κυριως σε αμυνα κ ριμπαουντ!!

Κορυφαιος της Ενωσης ο Λαζαρος Τσορμπατζιογου,πολυ καλος και εξαιρετικα αξιοπροσεχτος ο Φραγκουλης,ενω εδωσαν μεγαλες μαχες και οι Ρουσσος,Ραγιας!!!

Πηγή: θεόδωρος βαρυπάτης Facebook group Μπει δεν μπει

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ (Χαριτάτος - Κωστολιάς): Φραγκούλης 9(1),  Λουτριώτης, Γκανάς,  Κωσταρέλος 2,  Τσορμπατζίογλου  17(2), Ράγιας 11, Σάννης  7(1),  Ρούσσος 8, Σαρλάνης 2,  Πανούσης,  Πέτσος 2.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Μαυρογιάννης- Νερούτσος) Καπώνης 14(2),  Γκουαλτιέρι 19(5),  Παπαδημητρίου 4, Πετρόγιαννος, Κοντούλης 6, Πολιτόπουλος 24(1),  Λυσαίος,  Χαρούνι 12, Δούκας 3, Βαμβακίδης.


ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 72-66

Διαιτητές : Σκάρας-Βαίτσης

Δεκάλεπτα: 15-13,41-29,48-43,72-66

ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τσιτσόπουλος -Χότζα) Γεωργόπουλος 7(1), Ραδίτσας 12(1), Φραντζέτης,Γιαννακόδημος 13(2),Παπαθανασίου 3,Αγγουράς 6,Στεργίου 11(1), Μπάζιος 14,Σπαρτινός 2,Καλής 4.

ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Χλιαουτάκης-Μπούτζης) Παρασκευόπουλος 2, Τσουκαλάς3,Γεωργιάδης 15,Ιωάννου 12(2),Φιλίππου 5(1),Αρώνης 7,Τράμπαρης 12(3),Μπακογιάννης,Τοντούα 2,Καπατσούλιας 10(2),Ζαχαριάδης .


Πηγή: https://www.eskana.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου