ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι SPORTSOFFICERS σας ενημερώνουν για τις τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις στον ιστορικό Πανιώνιο. (συνεχής ενημέρωση)

Κακός χαμός επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη Νέα Σμύρνη. Παπαγαλάκια και διάφοροι παντογνώστες βγάζουν αποφάσεις από το πουθενά τρομοκρατώντας έναν ολόκληρο δήμο που έχει ως στολίδι του τον Πανιώνιο. Οι SPORTSOFFICERS σας ενημερώνουν για την υπάρχουσα κατάσταση. LegenD

Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ο Πανιώνιος περπατά σε ένα τεντωμένο σχοινί και ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 αναγνωρίζουν την πολυετή προσφορά του στον χώρο, συναινώντας στο να του δοθεί παράταση για όσο χρειαστεί ώστε να δοθεί λύση στα ενδοοικογενειακά του προβλήματα, παράγοντες σε υψηλότερες θέσεις σπρώχνουν τον ιστορικό σύλλογο στο κενό.

Είναι δύσκολο στο να κατανοήσουμε γιατί πρέπει να αποδειχθεί σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση η ύπαρξη των νόμων και η άμεση εκτέλεσή τους, γνώμη μου όμως είναι ότι το σίριαλ δεν έχει τελειώσει ακόμα. 

Αναμένεται ο ιστορικός σύλλογος να ζητήσει παράταση για μία ημέρα την οποία προς το παρόν δεν έχει πάρει ώστε να δοθεί έστω και ένα 24ώρο στους ανθρώπους των κυανέρυθρων να διευθετήσουν τις όποιες εκκρεμότητες. Επικρατεί ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών, το κεντρικό θέμα συζήτησης στην μπασκετική πιάτσα είναι το τι συμβαίνει με τον Πανιώνιο και αυτή τη στιγμή που σας γράφω αυτό το άρθρο, ο Κος Λιανός παλεύει μόνος του για να ''κρατήσει στη ζωή'' τον μεγάλο αυτό σύλλογο.

Νεα ενημέρωση... 19:18  22/9/14


Οι πηγές μας λένε πως ότι είναι να γίνει θα γίνει αύριο το πρωί. Ένα θαύμα χρειάζεται για να μείνει η ομάδα στην Α1... Δεν πήρε καμία παράταση ο ιστορικός. Συνεχόμενα τηλέφωνα και πολλές πιέσεις από όλες τις πλευρές στο τραπέζι. Αυριο το πρώι θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Νέα ενημέρωση....16:31   23/9/14

Ο Ηλίας Λιανός με εγγυητική επιταγή 150.000 ευρώ προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει την όπωςδηλώνουν κάποιοι τελεσίδικη απόφαση. Λίγες οι ελπίδες για την ανατροπή, με τον διοικητικό παράγοντα του Πανιωνίου να μην τα βάζει κάτω. Οι εξελίξεις τρέχουν και τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό.

Ότι μαθαίνουμε και αποτελεί έγκυρη πληροφορία θα την μοιραζόμαστε μαζί σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου