ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αυτή ήταν μαγκιά!

Η λέξη μεγάλη νίκη είναι λίγη για αυτό που κατάφερε ο Παναθηναϊκός σήμερα στο Οακα. Μπάσκετ που δεν θύμιζε τον παλιό σκληρό Παναθηναϊκό, αλλά με αποτέλεσμα που έκανε πολλούς να πέσουν από τα σύννεφα. -SWKO-


Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή και βλέπουμε ότι στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει πάθος για διάκριση και δημιουργία μιας ομάδας που θα αφήσει εποχή. Δεν είναι απλά λόγια κάποιου προέδρου ή προπονητή. Είναι η εικόνα των αθλητών μέσα στο παρκέ.

Μπήκαν με πάθος και έστησαν τον Οσφπ στα σχοινιά, μέχρι τη στιγμή που ήρθε η κούραση. Πολλά λάθη στις βοήθειες, τεράστια κενά στα μπλοκ άουτ όταν οι ψηλοί μάρκαραν τους παίκτες τους και οι κοντοί απλά κοιτούσαν και αρκετά εύκολα λάθη μπροστά.


Από την άλλη είδαμε τον νεοφερμένο Μπλουμς να βοηθά με το άναρχο μπάσκετ που έπαιξε σουτάροντας κατά ριπάς και βάζοντας καυτά σουτ. Ο Σλότερ είναι η σβούρα που έλειπε από όταν έφυγε ο Καλλάθης, ο Παππάς επιτέλους μαζεύτηκε και με κινλησεις που θύμιζαν Διαμαντίδη στα νιάτα του, έκανε τη διαφορά για τους πράσινους στην επίθεση. Οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες της ομάδας με πρώτο τον Μποχωρίδη, δείχνουν ότι έχουν το θράσος που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Ο Φώτσης από τους παλιούς περνά δεύτερη νιότη και ο Διαμαντίδης βρίσκει τα πατήματα του, ως βοηθητικός στο κατέβασμα της μπάλας και παίζοντας τον ρόλο του πασέρ. Στους ψηλούς τώρα Ο Μπατίστα είναι κάτι από Ντίνο Ράτζα στο εντελώς άναρχο και ο μικρός που τον αντικαθιστούσε παλεύει να βρει το τι ακριβώς πρέπει να κάνει ανάμεσα στα θηρία.

Τεράστια νίκη, τρομερό πάθος και πανηγύρια από τους πράσινους, αλλά για να επιστρέψουμε λίγο στο έδαφος, η νίκη απέναντι σε έναν κακό προπονητή, γιατί αυτό συνέβει και σήμερα δεν μπορεί να αποτελεί τη δικαιολογία για να μη βελτιωθεί κι άλλο η ομάδα. Τα κενά για τα ευρωπαϊκά ματς θα είναι όλο και πιο ορατά και οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν , θα πρέπει να γίνουν τώρα κι όλας. 

Η θέση τρία ζητά παίκτη επιπέδου και ο Μπατίστα όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να βγάλει 40 λεπτά μόνος του. Ας κρατήσουν λοιπόν οι χοροί, αλλά κοιτώντας την ωμή αλήθεια, η ομάδα δεν έκανε κάτι που έλειπε από τις συνήθειες της τα τελευταία χρόνια. Το μεγάλο βήμα πρέπει να γίνει στην Ευρώπη. Και με αυτό το υλικό, οτιδήποτε και αν καταφέρει ο φετινός Παναθηναϊκός, θα τον κάνει ακόμα πιο μάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου