ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο κόσμος δήλωσε παρόν στο Αρτάκης. Σειρά σας τώρα!

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Πανιώνιο να χάνει με 18 πόντους από τον Απόλλωνα Πατρών και τον κόσμο να μπαίνει στο γήπεδο και να αποθεώνει την προσπάθεια των πιτσιρικάδων που με περίσσια μαγκιά κοίταξαν στα ίσια τους επαγγελματίες μπασκετμπολίστες του Απόλλωνα παρόλο που λύγισαν στο τέλος. LegenD


Δε χρειάστηκε να υπάρχει κάποιο μεγάλο ματς για να μαζευτεί ο κόσμος της Νέας Σμύρνης στο κλειστό του Αρτάκης. Δε χρειάστηκε να παίξουν μεγάλο μπάσκετ οι Έφηβοι για να πανηγυρίσουν με αυτό που είδαν τα μάτια τους. Η αγάπη των Πανιώνιων για το σύλλογο ίσως δεν ήταν η πιο ξεκάθαρη, καθώς τις τελευταίες χρονιές όπου η ομάδα δεν είχε αντίπαλο πέραν των δύο μεγάλων της κατηγορίας, ό κόσμος προτιμούσε το εξασθενημένο ποδόσφαιρο.

Τώρα που τα δύσκολα λοιπόν ήρθαν και για το μπασκετικό τμήμα, ο κόσμος έδωσε το παρόν. 1000 και πλέον θεατές κατέκλυσαν το κλειστό της Άνω Νέας Σμύρνης και έδωσαν το γνωστό κυανέρυθρο χρώμα σε ένα γήπεδο που έχει πατήσει ο μεγάλος Φάνης ο αείμνηστος Μπόμπαν και πόσοι άλλοι. 

Αφού καταλάβατε άπαντες το βεληνεκές του σωματείου που ονομάζεται Πανιώνιος, και αφού αποδείχτηκε ότι ο κος Λιανός ήταν κύριος με Κ κεφαλαίο, κάνοντας αυτό που έπρεπε έστω και την τελευταία στιγμή, κοιτάξτε τώρα να βρεθεί μια λύση για την ομάδα, ωστε σιγά σιγά να επανέλθει στα γνωστά υψηλά της στάνταρ. 



Και μιλάω στον πληθυντικό χωρίς να αναφέρομαι σε αντίπαλες ομάδες ή σε ζηλόφθονες παλιούς εχθρούς. Απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας αυτή τη στιγμή και εδώ και ένα και πλέον μήνα νιώθουν τις ανάσες του κυανέρυθρου κόσμου στους σβέρκους τους.

Τα ξέρω τα της πιάτσας και η πλατεία φωνάζει ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να μπει στην ΚΑΕ για τους δικούς του λόγους και η ομάδα να μπορέσει να ρολάρει. Είναι γνωστό ότι τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα και όποιος διαχειρίζεται τα έσοδα είτε από τηλεοπτικά, είτε από εισιτήρια, είτε δεν ξέρω εγώ από που αλλού, θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσει στον λαό της ομάδας. Και επειδή δεν είναι καιρός για λαμογιές και άλλα κόλπα, εγώ σαν αγνός μπασκετόφιλος και θαυμαστής του ιστορικού ιδίως τα παλαιότερα χρόνια, κρούω τον κώδωνα και σας υπενθυμίζω ότι οι ανάσες στους σβέρκους δεν πόνανε. Αν γίνει η χρονιά Τιτανικός και η ομάδα δεν τα καταφέρει, θα έχετε τις παλιές τραγικές εποχές του ποδοσφαίρου με τα γνωστά άσχημα επακόλουθα....


Ο κόσμος έδειξε ότι είναι δίπλα σε όλους και σε όλα και κάνει υπομονή. Ακόμα και αν χαθεί και το ματς του πρωταθλήματος που έρχεται αυτή την Κυριακή με τον Κολοσσό, πάλι δεν έγινε κάτι. Σας είπα υπομονή υπάρχει. Μην εξαντλείτε όμως αυτήν την υπομονή και τα χρονικά περιθώρια για οικονομικές, ξεκάθαρες και ποιοτικές προσθήκες γιατί  αν θα πονούσε μια φορά ο υποβιβασμός στα χαρτιά, ο αγωνιστικός υποβιβασμός θα πονέσει περισσότερο. Και θα είναι κρίμα να αμαυρωθούν κάποιοι με αυτήν τη ρετσινιά...

Οι Πόντοι

Διαιτητές: Καλδίρης – Σκούτας – Καραβίτης.
Τα δεκάλεπτα: 19-20, 30-29, 62-49, 63-81ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δεγαΐτας): Γεωργιάδης, Μωραΐτης 3 (1), Σταμάτης 14, Μοτσενίγος 22 (4), Μπιρής, Μελισουργός 2, Μπιλλής 2, Καράμπελας, Καπρής, Δούκας, Σπυρόπουλος 8, Πετρόπουλος 12 (1).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Μαστρογιαννόπουλος, Αργυρόπουλος 6, Γκάλογουεϊ 15 (1), Σκορδίλης 13, Πεν 11 (3), Φιτσπάτρικ 3 (1), Αντωνάκης, Μπατής 4 (1), Ελ Αμίν 29 (6), Πελεκούδας, Μολφέτας, Νιφόρας.



Κρατάμε μικρό καλάθι για τον Πανιώνιο.

Βρείτε μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου