ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Οι τέσσερις διεκδικητές των δαχτυλιδιών του NBA, μέσα από τα μάτια του SPREE

Το NBA ξεκίνησε και οι Sportsofficers θα παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ! Για αρχή λέμε να σας παρουσιάσουμε τις 4 επικρατέστερες ομάδες για τη κατάκτηση του τίτλου ! -SPRΕΕ-



Cleveland Cavaliers : Και μόνο η παρoυσία ( επιστροφή ) του Lebron είναι ικανή να μετατρέψει την οποιαδήποτε ομάδα σε διεκδικήτρια τίτλου . Ειδικά όταν έχεις στις τάξεις σου έναν από τους τρεις καλύτερους power forward του πρωταθλήματος τον Kevin Love και έναν από τους πέντε καλύτερους point guard τον Kyrie Irving ! Αυτοί οι τρεις  σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους ρολίστες ( Varejao , Marion , Miller , Haywood ) και τους Dion Waiters στα γκαρντ κ Tristan Thompson  στους ψηλούς , δείχνουνε ικανοί για πολύ μεγάλα πράγματα φέτος !



San Antonio Spurs : Ποιος μπορεί πραγματικά να τους ξεγράψει κ για φέτος ? Όσο υπάρχει η τριάδα των Duncan , Ginobil , Parker είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει κ πρωταθλητισμός στο υψηλότερτο επίπεδο ( και ας πλησιάζουν τα δεύτερα -αντα οι δύο πρώτοι ) ! Όταν επίσης διαθέτεις έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του αθλήματος  τον Greg Popovich , έναν από τους πλέον ανερχόμενους star ( κ mvp των περσυνών τελικών ) Kawhi Leonard  και μια πληθώρα από πολύ χρήσιμους ρολίστες Danny Green , Boris Diaw , Tiago Splitter , Marco Bellineli ,  Patty Mills τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να κυνηγήσεις το τίτλο με αρκετές αξιώσεις !



Oklahoma Thunder : Το πυραυλοκίνητο δίδυμο των Westbrook-Durant υπόσχεται κ για φέτος όνειρα τίτλου για τη μικρή πόλη της Oklahoma ! Αυτοί οι δύο , μαζι με τη βοήθεια ενός από τους καλύτερος αμυντικούς του NBA τον Serge Ibaka , έναν από τους πιο βελτιωμένους παίκτες του πρωταθληματος , τον Reggie Jakson και μια πληθώρα βοηθητικών παικτών όπως Kedrick Perkins , Jeremy Lamb , Steven Adams , Nick Collison μπορούν να φτάσουν μέχρι τέλους ! Αρκεί να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών όταν φτάσει η ώρα των playoffs όπως το 2013 στη σειρά με το Memphis που στερήθηκαν τoν Westbrook !



Chicago Bulls : Ίσως η πιο άτυχη ομάδα των τελευταίων ετών στο NBA καθώς λόγω σοβαρότατων τραυματισμών κ στα δύο γόνατα , έχει στερηθεί τον Superstar της Derrick Rose τα τελευταία δύο χρόνια με αποτέλεσμα να έχει κάνει ένα βήμα πίσω σα διεκδικήτρια τίτλου ! Φέτος ο Rose φαίνεται να είναι υγιής κ να έχει αφήσει πίσω του τα όποια προβλήματα , αυτό σε συνδυασμό με τη προσθήκη του δις πρωταθλητή με τους Lakers Pau Gasol κ του καλύτερου περσινού αμυντικού του NBA Joakim Noah έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα από την πόλη των ανέμων κ τις ελπίδες των φιλάθλων της για επιστροφή στον τίτλο ! Το παζλ συμπληρώνεται από τον πολύ βελτιωμένο Jimmy Butler στη θέση 2-3, τον πολύ καλό ριμπάουντερ Taz Gibson και τους πολύ χρήσιμους Hinrich , Dunleavy και Aaron Brooks !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου