ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Οι SPORTSOFFICERS κρατάν μικρό καλάθι για το νέο Πανιώνιο.

Έχοντας μάθει τις χτεσινές εξελίξεις σχετικά με την συμφωνία της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Πανιώνιος, οι SPORTSOFFICERS είναι επιφυλακτικοί για το μέλλον του συλλόγου !!!  -LegenD-

Με τον κύριο Σταμούλη σαν πρόεδρο και τον Νίκο Λινάρδο (όπως όλα δείχνουν) σαν νέο προπονητή τα πράγματα δείχνουν να κωλυσιεργούν πολύ ανησυχητικά...Μπορεί σίγουρα να είναι το φαβορί ο κύριος Λινάρδος αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα για τον πάγκο των Νεοσμυρνιωτών!!!

Ο Νίκος Λινάρδος είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που θα συσπειρώσει το κόσμο του Ιστορικού και μπορεί να ηγηθεί της τεράστιας αυτής προσπάθειας με τη βοήθεια όλων των φίλων του Πανιωνίου. Γνωστός αρκετά αγαπητός στις τάξεις των φίλων της ομάδας.


Ο κόσμος του Ιστορικού ανέκαθεν ήταν απαιτητικός (με το δίκιο του) και ανυπομονεί να δει κινήσεις αισιοδοξίας από τον Κύριο Σταμούλη. Εκτός και αν εκεί στη πλατεία κάποιοι έχουν σκοπό να βγάλουν τη χρονιά με το εφηβικό! Οι μέρες τρέχουν και δυστυχώς είναι εις βάρος της ομάδας του Πανιωνίου και κάποιοι φαίνεται να βάζουν εμπόδια στο ξεκίνημα κιόλας τής πολύ δύσκολης δουλειάς που έχει η νέα διοίκηση, οι παίκτες και ο νέος προπονητής...


Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει καλύτερα την δική του δουλειά γιατί Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δεν θα συνεχίσει να τρώει κουτόχορτο ΜΙΑ ΖΩΗ... Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση γνωρίζουν καλύτερα. Οι φήμες όλο και φουντώνουν.

Η ομάδα πρέπει άμεσα να συγκεντρωθεί και να αρχίσει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ας μείνουν στο πόστο που τον αφορά ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όλοι πρέπει να δουλέψουν για το καλό του συλλόγου, που τιμά την Α1 με την παρουσία του και τόσα χρόνια μόνο προσφέρει...

Αφήστε επιτέλους τον Πανιώνιο να αναπνεύσει ΕΝΩΜΕΝΟΣ και με ανθρώπους που αποτελούν  ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, που θέλουν και μπορούν να τον βοηθήσουν να βγει από αυτές τις πολύ δύσκολες καταστάσεις . ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ και ανυπομονούνε για το νέο πολύ δύσκολο ξεκίνημα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ γιατί και η υπομονή ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ... Ο κόσμος δεν θα αντέξει και άλλα σίριαλ.

Και επειδη οι εξελίξεις "τρέχουν" φημολογείται ότι ο προπονητής που αν και ίσως έρθει στη θέση του κυρίου Λινάρδου δε θα είναι μόνιμος αλλά μέχρι να βρει κάτι άλλο! Τα ξέρουμε καλά τα της πλατείας σας το έχουμε ξανααποδείξει. Γι αυτό μην ακούτε τα παπαγαλάκια. Υπάρχει κόσμος που δε θέλει το καλό της ομάδας και αρχίζουν και φαίνονται. Αν ο κόσμος το αντιληφθεί, τότε θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στο Αρτάκης.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ  και όπως όλοι αντιλήφθηκαν, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αν μη τι άλλο κάθε αγωνιστική ο Πανιώνιος θα δίνει και ένα τελικό για το πρωτάθλημα έτσι όπως όλα δείχνουν και εμείς απλά του ευχόμαστε να βρει γρήγορα το δρόμο που πραγματικά του αξίζει.. Ευελπιστούμε μέσα στην εβδομάδα να έχουμε νεότερα για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας και για πιθανές προσθήκες ή αποχωρήσεις που ακούγονται πολύ έντονα. 

Αναλαμβάνει ο Λινάρδος
Μη χάσετε τις στοιχηματικές μας επιλογές και για σήμερα Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου