ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η καλύτερη πεντάδα της 7ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Χαράς ευαγγέλια για τους SPORTSOFFICERS οι οποίοι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν σε όλους σας ότι το πρωτάθλημα της Ά Εσκανα έχει πάρει φωτιά και είμαστε μάρτυρες ενός εκ των καλύτερων πρωταθλημάτων των τελευταίων ετών. Πολλές οι καλές ομάδες, αρκετοί και οι πρωταγωνιστές. Ας δούμε αυτούς που μέσα από τις νίκες των ομάδων τους κατάφεραν και ξεχώρισαν για ακόμα μία Δευτέρα.

Πάμε να τη δούμε λοιπόν...

Θέση 1

Παναγιώτης Καδδάς (Τράχωνες)

No pain, no gain θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν του πεισματάρη άσσου των Τραχώνων. Όντας σε νεαρή ηλικία. έχει βιώσει τι πάει να πει σοβαρός τραυματισμός, έχει γίνει πλέον ένας εκ των παλαιοτέρων αθλητών της ομάδας του Αλίμου και δείχνοντας πλέον ότι έχει αφήσει πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις, επέστρεψε και κάνει τη διαφορά. Μετά τους 11 πόντους που πέτυχε απέναντι στο Άρη Νικαίας, ήρθε η αναμέτρηση απέναντι στον ΑΟΝΑ, να υπενθυμίσει ότι ο Παναγιώτης είναι εδώ, καλύτερος από ποτέ και με 20 προσωπικούς του πόντους, με σωστή καθοδήγηση της ομάδας του στην επίθεση, κλεψίματα και αρκετό τρέξιμο, έκανε το βράδυ των συμπαικτών του ακόμα πιο εύκολο και τον coach Πετρουγάκη, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. 

Θέση 2

Δημήτρης Πανάγος (Νέα Πέραμος)

Ο MVP της Νέας Περάμου στο παιχνίδι με τον ΑΟΠΦ, έκανε όλα όσα ένας προπονητής επιθυμεί. Πέτυχε 21 πόντους, κοντρόλαρε το παιχνίδι της ομάδας του, έκλεψε μπάλες, έπαιξε τρομερή άμυνα βοηθώντας στο να μην πιάσουν απόδοση οι περιφερειακοί των φιλοξενούμενων και ήταν ένας εκ των βασικών λόγων που η ομάδα του είδε ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα και με δύο νίκες πλέον αντιμετωπίζει διαφορετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θέση 3 

Γιώργος Αγγελόπουλος (Έσπερος)

Πρωταγωνιστής με τα όλα του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σκληροτράχηλος στην άμυνα, αποτελεσματικός στην επίθεση με 23 πόντους και ο άνθρωπος που χάρισε στον Έσπερο μια τεράστια νίκη πετυχαίνοντας το νικητήριο τρίποντο, με το φινάλε της αναμέτρησης. Με τέτοιες εμφανίσεις από πλευράς Αγγελόπουλου, ο coach Κωνσταντινίδης είναι σίγουρος στα γκαρντ του και μπορεί να ατενίζει το μέλλον καπαρώνοντας την πρώτη εφτάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Θέση 4

Θέμης Φωτόπουλος (Άρης Νικαίας)

Πότε σαν τριάρι και πότε σαν τεσσάρι, τι είχες Θέμη τι είχα πάντα. 27 πόντοι, 4 εύστοχα τρίποντα, πολλά κλεψίματα, γεμάτη παρουσία και ακόμα μία νίκη για τον Άρη Νικαίας, όπου ο Θέμης Φωτόπουλος ξεχωρίζει. Στα όρια του κουραστικού πλέον η παρουσία του στην πεντάδα της  εβδομάδας για ακόμα μια φορά, αλλά όσο δε σταματά να σκοράρει και να κάνει τη διαφορά με την απόδοσή του, τόσο εμείς θα τον συμπεριλαμβάνουμε στις επιλογές μας. Mr Εσκανα, ξανά και ξανά.

Θέση 5

Mike Ευαγγελίτσης (Πορφύρας)
Την ώρα που οι έτεροι Μιχάληδες του Πορφύρα βρίσκονταν στα πιτς, ο Mike Ευαγγελίτσης έκανε τα ''δικά'' του μέσα στις 4 γραμμές. Μάζευε ριμπάουντ, μοίραζε κοψίματα, περιόρισε έναν εκ ων κορυφαίων σκορερς της κατηγορίας, τον Γιώργο Παπουλίδη, και μαζί με τους 21 πόντους που πέτυχε απέναντι στον ΑΛΦΑ,  βοήθησε την ομάδα του στο να πετύχει την τρίτη  της νίκη και δικαιωματικά βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Coach

Μάης Κωνσταντινίδης (Έσπερος)

Η αξία του ηττημένου δίνει τη δόξα στο Νικητή. Ο coach Κωνσταντινίδης έχει στην κατοχή του ένα κανονικό χρυσωρυχείο. Πολλούς πιτσιρικάδες που δε σταματούν να τρέχουν και να δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση, ακούγοντας τυφλά τον προπονητή τους. Τι καλύτερο λοιπόν για έναν coach, ο οποίος βλέπει ταυτόχρονα τους μικρούς του να σκληραγωγούνται μέσα από τους αγώνες και αυτοί με τη σειρά τους να γίνονται ικανοί, να νικούν ομάδες σαν τον Μίλωνα. Δεν ξέρω πόσοι θα καταφέρουν να πάρουν το διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έσπερος τη Δευτέρα που μας πέρασε το κατάφερε και ο προπονητής του, φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό.




1 σχόλιο: