ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 8η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Έφτασε ακόμα μία Πέμπτη και το ενδιαφέρον στην Β΄κατηγορία της Εσκανα παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Πολλά όμορφα και αμφίρροπα ματς θα έχουμε για ακόμα μία αγωνιστική και πάμε αμέσως να δούμε τις προβλέψεις μας. SPORTSOFFICERS


Ας ξεκινήσουμε.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ
Χρίς να χαθεί πολύς χρόνος, η αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στη Βάρη θα έχει με το καλημέρα ξεχωριστό ενδιαφέρον και τον νικητή να βγαίνει στους 5-6 πόντους διαφορά το πολύ. Η Βουλιαγμένη βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και το ματς με την Καστέλλα είναι σε αυτά που ο coach της, έχει από δίπλα ένα τικ. Στην άλλη ομάδα τώρα, υπάρχει ανεβασμένο ηθικό,τρέχει ήδη ένα πολύ καλό σερί απέναντι σε δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και επιθυμούν να τριτώσει το καλό. Πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι τσα μέτρα της Βουλιαγμένης και μπορεί να έρθει ο άσσος εδώ πέρα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 
Δαυίδ εναντίον Γολιάθ μπορεί να θεωρηθεί αυτή η αναμέτρηση. ο Σαρωνικός μετά την οριακή του ήττα από την Προοδευτική, φάνηκε να έχει κατεβάσει τα χέρια και ηττήθηκε σχετικά εύκολα από την Τερψιθέα. Ο Πειραϊκός από την άλλη μοιάζει με τραίνο με σπασμένα τα φρένα. Οι προβλέψεις στην παρούσα φάση, έχουν ένα ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι μόνο ο Πειραϊκός και η ομάδα του coach Ποτόσογλου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ -  ΤΕΡΨΙΘΕΑ
Ντέρμπι με τα όλα του και αυτό το ματς. Στο κλειστό του Καραμπίνη θα πέσουν κορμιά. Τίποτα δεν έχει κριθεί για τις πάνω θέσεις και αμφότερες οι δύο ομάδες και θέλουν και μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ο Παννεαπολικός, έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του πριν μια εβδομάδα στον Κορυδαλλό. Η Τερψιθέα από το άλλο στρατόπεδο, έχει την χαρά να βλέπει τον βαρβατάκο ξανά πίσω στα παρκέ και να βλέπει το μέλλον με άλλα μάτια. Ποιότητα υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Ίσως το πάθος της έδρας να συμμαζέψει τις προηγούμενες ήττες, τους δώσει και μία πολύ καλή νίκη. Αμφότερες οι ομάδες μόλις βρουν ρυθμό και κάνουν δύο - τρεις θα βρεθούν άμεσα στα ψηλά της κατηγορίας.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Κάθε φορά που κατεβάζω το βλέμμα μου στο επόμενο παιχνίδι, σκέφτομαι να γράψω γα το πόσο ενδιαφέρον είναι και τα.... γνωστά. Στην αναμέτρηση που θα γίνει εκ νέου στον Κορυδαλλό, η Προοδευτική, με ψυχολογία πρωταγωνιστή πλέον, θα αντιμετωπίσει το ποιοτικότατο σύνολο του Μοσχάτου. Βαριά χαρτιά υπάρχουν και για τις δύο πλευρές, με την Ελευθερία να είναι πιο δυνατή στην περιφέρεια, ενώ οι γηπεδούχοι στη ρακέτα. Το θέμα που προκύπτει είναι ποια ομάδα θα εκμεταλλευτεί τα ατού της. Ίσως οι φιλοξενούμενοι πάρουν αυτό που θέλουν λόγω εμπειρίας, αλλά και λόγω των απουσιών των ''βυσσινί'' που λογικά δε θα έχουν και αυτήν την Πέμπτη τον Δαλμυρά λόγω σπασμένου δακτύλου. 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ - N.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
Στη Νέα Σμύρνη έχουν πέσει βαριές οι δύο συνεχόμενες ήττες και ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα ξανασηκώσουν κεφάλι. Στη ΝΕΜ, με την επιστροφή του Δασκαλούδη, επέστρεψαν και τα χαμόγελα. Αυτήν την εβδομάδα θα δούμε δύο πολύ σκληρές άμυνες να προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι της άλλης. Πάμε να δούμε ένα πολύ δυνατό ματς, με την Αρμενική να έχει τον πρώτο λόγο κατ εμέ, έχοντας ίσως και πιο πολλές λύσεις μέσα στο σπίτι της.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ
Στο φοίνικα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συνέλθουν από τα συνεχόμενα σοκ και ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στη Νίκαια, έρχεται για να τους δοκιμάσει. Οι Νικαιώτες έχασαν την προηγούμενη εβδομάδα εντός έδρας από την Ευρυάλη μέσα στη Νίκαια και θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν το ''πληγωμένο'' ζώο τώρα που είναι ευκαιρία. Η επιστροφή του Ρέππα έχει σαφέστατα ανεβάσει τους Πειραιώτες και αναμένεται μια μεγάλη μάχη απέναντι στον Ιωαννίδη που γνωρίζει χρόνια τώρα τις κατηγορίες. Ισάξιοι αθλητές θα βρεθούν αντιμέτωποι και στις υπόλοιπες θέσεις με τα προγνωστικά να γέρνουν προς το μέρος της έδρας και αυτό λόγω του πάθους που πλέον υπάρχει, για να σταματήσει το κακό σερί.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΥΡΥΑΛΗ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Το έτερο τραίνο της κατηγορίας βρίσκεται στα νότια και φορά πράσινα. Χαώδης και εδώ η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, και το αναμενόμενο είναι να έρθει μία εύκολη νίκη γα τους γηπεδούχους. Αν δούμε λίγο πιο καλά το ματς όμως, οι πιτσιρικάδες του Αετού, θα έχουν μία τύχη αν τρέξουν τους παίκτες του coach Κουρή και αν μη τι άλλο υπάρχει και ο Μπουζιάνης στη ρακέτα των Καλλιθεωτών, που θα βάλει σίγουρα δύσκολα στον κορυφαίο της κατηγορίας Σκουλούδη. Πάλι με τον άσσο θα πάμε, αλλά ίσως να μην έρθει τόσο εύκολα όσο πολλοί, μπορεί να περιμένουν.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

4 σχόλια:

  1. auto pou kanete legete eidisiografia k shmera h eidisiografeia apergh re panasxetoi!!!!svhste twra thn nea dhmosiefsh!!!den xerete th sas ginete....

    ΑπάντησηΔιαγραφή