ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η άνοδος θα κριθεί σε Αγία Βαρβάρα και Ίλιον. Έχουμε τελικό στο δεύτερο όμιλο. (Β΄ ΕΣΚΑ)

Οι SPORTSOFFICERS είναι και πάλι παρόντες με τη ΄Β Εσκα. Η δεύτερη αγωνιστική των Play off είχε την αγωνία να παρατάσσεται στον πρώτο όμιλο, με την Πλατιανή και τον Νικηφόρο να παίρνουν τα διπλά που ήθελαν και να επιστρέφουν τις σειρές στις έδρες τους. Στο δεύτερο όμιλο, Αμπελόκηποι και Κουκάκι παρουσιάστηκαν πιο διαβασμένοι και νίκησαν τους αντιπάλους τους, δείχνοντας ικανοί να ανέλθουν στην Ά Εσκα και να συνεχίσουν και εκεί με μία καλή πορεία. 

Δείτε τα αποτελέσματα.

1ος Όμιλος

ΕΦΟΑ/ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 61-67 (2-2 νίκες) 


Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του Αγίου Θωμά και όχι στη φυσική έδρα της ΕΦΟΑ, η ομάδα του Αμαρουσίου είχε μία δεύτερη ευκαιρία για να μεταβεί στον τελικό, αλλά το πάθος και το διαβασμένο σύνολο της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, έδωσαν μία σχετικά άνετη νίκη στον ΝΕΦΟ. Με κορυφαίους τους Τζιώτη και Δαμιανό, καθώς επίσης και τον Χατζιωάννου, ο οποίος πέτυχε κρίσιμα σουτ στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ακόμα και με 15 πόντους από τους κιτρινόμαυρους και δίχως να αισθανθούν ουσιαστική απειλή μέχρι το φινάλε του αγώνα, κατάφεραν και έφεραν τη σειρά των ημιτελικών στα ίσια. Στα τελευταία λεπτά του ματς η ΕΦΟΑ έκανε μία τελευταία προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά πέραν των έξι πόντων στο τέλος, δε συνέβη κάτι παραπάνω. Από την πλευρά της ΕΦΟΑ, ο Αντωνόπουλος και ο ψηλός της ομάδας έδειξαν το κάτι παραπάνω, δίχως όμως αυτό να ήταν αρκετό για τους Ολυμπιονίκες. Το τρίτο ματς της σειράς, θα δοθεί την Πέμπτη το βράδυ στην Αγία Βαρβάρα.




ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ  60-62  (2-2)


Σε μία αναμέτρηση που άλλαξε πάνω από 10 φορές το προβάδισμα στο σκορ και είδε πάνω από 20 φορές τις δύο ομάδες να ισοφαρίζονται, η Παλατιανή πήρε μία σπουδαία και ταυτόχρονα τυχερή νίκη, απέναντι στον ψυχωμένο Γέρακα, αφού το ροζ φύλλο θα μπορούσε να γείρει σε οποιαδήποτε πλευρά, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Αρχικά είδαμε τις δύο ομάδες να κινούνται στα ίδια επίπεδα στην αρχή του αγώνα, μέχρι που στο δεύτερο δεκάλεπτο είδαμε τον Γέρακα να παίρνει προβάδισμα μέχρι και με έξι πόντους, εκμεταλλευόμενος τα ελεύθερα σουτ των παικτών του από μέση απόσταση. Στην αντίπερα όχθη ένα τρίποντο με το άκουσμα της κόρνας για τη λήξη του ημιχρόνου, έφερε την Παλατιανή έναν πόντο πίσω και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γέρακας κόλλησε στους πόντους που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο υποκύπτοντας σε πολλές λάθος επιλογές και κυρίως μακρινά σουτ, την ώρα που η Παλατιανή με τον Φιλίππου ο οποίος έκανε τρομερό ματς οργανωτικά, μοιράζοντας ασταμάτητα ασίστ και δίνοντας  την ώρα που έπρεπε τη μπάλα στους Λίτσιο και Τσαγκαράκη, οι οποίοι με τη σειρά τους αποδείχθηκαν αποτελεσματικότατοι. Με την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου, μία διαφορά 8 πόντων που έχτισαν οι φιλοξενούμενοι, οι παίκτες του Γέρακα με μπροστάρη τον Πανταζή επιθετικά ο οποίος έδειχνε να έχει πολλές δυνάμεις, αλλά και τον Τσεκούρα αμυντικά, ο οποίος από το 30 μέχρι το 38 έσβησε τους αντίπαλους ψηλούς, κατάφεραν να την φέρουν στα ίσια και να ακολουθήσουν τα δύο τελευταία δραματικά λεπτά. Σε αυτά τα λεπτά λοιπόν, η Παλατιανή είχε ένα προβάδισμα 3 πόντων, στο οποίο ο Γέρακας λίγο πριν τα 30 δεύτερα σκοράρει με τον Χωματά, ο οποίος παίρνει τη μπάλα από το πουθενά σε χαμένη ουσιαστικά επίθεση και φέρνει το ματς στον πόντο. Εν συνεχεία ο Τσαγκαράκης κερδίζει τις βολές, πετυχαίνει τη μία και απομένουν 4,6 δευτερόλεπτα. Ο Χωματάς είδε μόνο τον αριμό έξι και σε προσπάθεια που επιχείρησε στα 4 δεύτερα πασάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη του και η μπάλα τους έμεινε στα χέρια για να γραφτεί το τελικό 60-62 το οποίο θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό, αν ο Γέρακας μπορούσε να είχε πάρει time out μετά τις βολές του Τσαγκαράκη.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Φιλίππου, ο οποίος κυριολεκτικά, έφτιαχνε όλο το παιχνίδι της ομάδας του, κάνοντας τους υπόλοιπους να σκοράρουν πολύ πιο εύκολα. 
Για τον Γέρακα ξεχώρισαν οι Πανταζής, Μπάτσος και Τσεκούρας  και η συνέχεια αναμένεται την Πέμπτη το βράδυ στο Ίλιον.


Διαιτητές: Θεονάς, Πολυχρόνης
Γέρακας (Φράτας, Καρακώστας): Βασιλάκος 4, Χωματάς 6, Λουφόπουλος 11, Καραγιάννης 2, Κλεάνθους , Αρτουσένκο 5 (1), Τσεκούρας 3 (1), Μπάτσος 8, Παππάς 5, Χήτας, Πανταζής 6 (1), Φυκίδης, Κόρβιγκτον 9.
Παλατιανή (Παπανδρέου, Σωμαράκης): Τσαγκαράκης 20, Κακολύρης 5 (1), Φιλίππου 9 (1), Ντολαπτσής, Λίτσιος Χ. 12 (2), Μανθιός, Ανδροβιτσανέας, Μαργαρίτης, Καρτσούνης 2, Ντανάς 12, Λίτσιος Γ., Χριστόπουλος 2.

2ος Όμιλος


ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ  59-70 (1-3 νίκες)


Διαιτητές: Τσαχάκης, Αντωνιάδης

Θρακομακεδόνες (Κατσιανος, Φώσκολος): Θέος 9 (2), Τάσσης Β. 2, Στεριώτης, Τάσσης Σ., Κελής 13 (2), Καραγιαννιώτης 9 (2), Φωτης 10 (3), Αγελλόπουλος 1, Καρτάνος 8, Τσιάνος, Σουχορούκοφ, Μπουρουνης 7 (1).


Κουκάκι (Μπουζούλας): Τσέλιος 11 (1), Αλωνιστιώτης, Κολοτούρος 1, Σιδέρης, Ρακιντζάκης, Σπανός, Δολιανίτης 7 (1), Δελλής 20 (3), Καραγιώργης 8, Κοσμάς 4, Μοσχονάς 13 (1), Μπούκας 6.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  59-73 (1-3 νίκες)


Με κορυφαίο της αναμέτρησης τον ψηλό της ομάδας των Αθηνών, οι Αμπελόκηποι εμφανίστηκαν πιο διαβασμένοι και καλύτεροι στη Ραφήνα, με αποτέλεσμα να προπορεύονται και τα 40 λεπτά και να κατακτήσουν μία δίκαιη νίκη, η οποία τους έφερε πλέον στον τελικό.



ΥΓ. Εμείς σαν SPORTSOFFICERS έστω και ερασιτεχνικά, προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε δίνοντάς σας μία εικόνα για το τι συνέβη στα γήπεδα. Του χρόνου θα έχουμε άμεση και καλύτερη εικόνα και στην Ά Εσκα, Φέτος που αγγίξαμε τη Β΄, θέλουμε να πιστεύουμε ότι από όπου είχαμε και έχουμε ακόμα και σήμερα εικόνα, κάναμε συμπαθητική δουλειά. Συγχωρέστε μας, για την έλλειψη σχολίων στον Β΄ όμιλο, αλλά δεν έχουμε καμία εικόνα προς το παρόν, πέραν κάποιων ελαχίστων αναφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου