ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Αρνείται να παραδοθεί η ΜΕΝ Ιλίου (Β2 ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία της Μορφωτικη Εστια Νεων Ιλιου.

''Σκληρό καρύδι'' αποδείχτηκε η ΜΕΝ Ιλίου η οποία ισοφάρισε την σειρά των ημιτελικών σε 2-2 επικρατώντας μέσα στην έδρα της επί του ΟΚΑ Μεσογείων και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό ανόδου αναμένεται να κριθεί στο τρίτο παιχνίδι μέσα στο Μαρκόπουλο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά:


2ος Όμιλος

(2-2)

ΜΕΝ Ιλ. 65
ΟΚΑΜ 54

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Χριστοδουλάκης

Δεκάλεπτα: 14-10, 33-28, 43-39, 65-54.

''Αιμα και Αμμος'' στην Πεταλουδα σε ένα πολύ δυνατο αλλα και επεισοδιακο ντέρμπυ,που θυμισε παλιες καλες εποχές απολυτων hardcore play-offs!!!
To τελικο σκορ δεν μαρτυραει την εικονα του αγωνα,αφου 1,5 λεπτο πριν τη ληξη η διαφορα ηταν στον ποντο(55-54).Εκει όμως οι φιλοξενούμενοι,διαμαρτυρομενοι για φόρτωμα με φαουλ που οδηγησε σε συνεχεις αποβολες των ψηλων τους,δεχτηκαν τρεις τεχνικες ποινες που ανοιξαν στο φιναλε την ψαλιδα του σκορ.
Παρολαυτα η λεοντοκαρδη ΜΕΝ Ιλιου που μασαγε σιδερα,ηταν η δικαιη νικητρια της τιτανομαχίας,απεναντι σε έναν ΟΚΑΜ που δεν θυμισε σε τιποτα την ομαδαρα της κανονικης περιοδου.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ:ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Ι.-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α.-ΚΩΤΣΙΑΣ-ΚΑΡΥΑΤΗΣ-ΤΣΕΡΩΝΗΣ
ΟΚΑΜ:ΤΣΙΡΟΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ-ΚΕΣΚΙΝΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Εκτος αποστολή από την ΜΕΝ ο Καβουρης,ενω ο ΟΚΑΜ στερηθηκε τις υπηρεσίες των Μπαλοπητου-Καλουδα.

Αναγνωριστικα κυλησε η 1η περιοδος και δεν προιδεασε σε καμμια περιπτωση για το σκληροπυρηνικο μπραντεφερ που θα ακολοθουσε.Ο κοουτς Γεωργαλας εστειλε τον αθλητικο Κωτσια στο μαρκαρισμα του Τσιρου,με τον νεαρο να κανει εξαιρετικη αμυντικη δουλεια.Η ΜΕΝ χτυπησε στο τρανζισιον με αποδεκτη τον φουριοζο Τσερωνη που φορτωσε νωρις-νωρις Παπαγιαννακο-Κεσκινιδη με 2 φαουλ.
Ο σεντερ των γηπεδούχων ειχε ηδη 5/8 βολες από την 1η περιοδο και ο κοουτς Χασιωτης αναγκαστηκε να ριξει από νωρις στο παρκε τον Βλαχο με παρτενέρ τον νεαρο Νασσου.

Ο ΟΚΑΜ εδειξε να ξυπναει στο πρωτο 2λεπτο της β περιοδου και με αιχμη τον δυναμικο Γιαννακη ετρεξε μικρο σερι 0-7 και προηγηθηκε 14-17.
Ο Τσερωνης δεν προλαβε να παρει πολλες ανασες αφου ο Παπαδακης φορτωθηκε στο αψε-σβησε με 3 φαουλ.Αυτο όμως αποδειχτηκε ευεργετικο για τη ΜΕΝ αφου ο ψηλος της εκανε πραματα και θαματα στην β περιοδο(9 ποντους).Το δικο του 3ποντο εγραψε το 19-17 και ακολουθησε απολαυστικη μαχη με τον ανεβασμενο Παπαγιαννακο.Οι 2 ομαδες συμβαδιζαν στο σκορ,αλλα καπου εκει φορτωθηκε με 3 φαουλ ο Παπαγιαννακος για να τον ακολουθησει ο Πλεστης.Ο Αντωνόπουλος Β.Α με 3ποντο εδωσε προβαδισμα 31-27 για να κλεισει εντυπωσιακα το ημιχρονο,με τον Κωτσια να κλεβει την μπαλα στην επαναφορά και με λειαπ να διαμορφωνει το 33-28.

Η μαχη αναψε για τα καλα στο 2ο ημιχρονο.Με το καλημέρα ο Παπαγιαννακος ευστοχησε σε 3ποντο(33-31) αλλα αμεσως μετα χρεωθηκε με το 4ο φαουλ του.
Το 2ο τριποντο του Αντωνοπουλο Β.Α. εγραψε το 36-31 για να απαντησει με 2 προσωπικες ενεργειες ο Ατζαμογλου(36-36).
Φιλιος-Κεσκινιδης με 3ποντο οδηγησαν στο 39-39 αλλα εκει ηρθε η ωρα να φορτωθεί και ο δευτερος βασικος ψηλος του ΟΚΑΜ με το 4ο φαουλ του.
Η 3η περιοδος εληξε 43-39 με 4 ποντους του Κωτσια.

Στο ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου ένα νέο κρεσέντο του Γιαννακη εφερε τον ΟΚΑΜ σε αποσταση ανασας(45-44).
Τριποντη ανασα από τον μαχητικοτατο Καρυατη(48-44) και αμεση απαντηση από τον Παπακωνσταντίνου με τον ιδιο τροπο λιγο αργοτερα(50-49).
Ακολουθησε τεχνικη ποινη στον Κεσκινιδη που ηταν το 5ο του φαουλ κα αποβληθηκε.Ο Τσερωνης με 5 διαδοχικούς ποντους εγραψε το 55-49 με 2,5 λεπτα για το φιναλε και πιστεψαμε ότι ηρθε η ωρα να λυγισει ο αποδεκατισμένος ΟΚΑΜ.
Ο Παπακωνσταντίνου όμως ειχε διαφορετικη αποψη και με 5 δικους του ποντους ξαναφερε το ματς στην κοψη του ξυραφιού με 1,5 λεπτο για το φιναλε.

Λαθος των γηπεδούχων και ο Παπαγιαννακος παει στην γραμμη των βολων για να δωσει προβαδισμα στον ΟΚΑΜ.Ο ψηλος όμως των φιλοξενουμενων αστοχησε και στις δυο.Η ΜΕΝ με κρισιμο καλαθι του Τριαντογιαννη προηγηθηκε 57-54 και στην αμυνα ο Τσερωνης μπλοκαρε καθοριστικα το σουτ του Βλαχου.
Καπου εκει τελειωσε το παιχνιδι αφου εκνευρισμένοι οι παιχτες του ΟΚΑΜ δεχτηκαν 3 συνεχομενες τεχνικες ποινες.Ο Αντωνόπουλος Β.Ι. με 5/5 βολες διαμορφωσε το 62-54 και με την ληξη το 3ποντο του Κωτσια εδωσε διαστασεις θριαμβου στη νικη της ομαδας του μεσα σε αποθεωτικη ατμοσφαιρα από την κερκιδα.

Μελανο σημειο του αγωνα τα επεισοδια που διαδραματιστηκαν στο φιναλε με τους παιχτες του ΟΚΑΜ να ερχονται στα χερια με παιχτες του Φιλιππου που βρεθηκαν στην κερκιδα και απέναντι από τον παγκο των φιλοξενουμενων.Ευτυχως οι ψυχραιμότεροι εμποδισαν την γενικευση αυτης της συρραξης.

Μονο καλα λογια για την σκληροτραχηλη ΜΕΝ Ιλιου που συνεχιζει να εντυπωσιαζει και να αποτελει την απολυτη overachiever!!!!Ισοφαρισε 2-2 την σειρα απέναντι στο απολυτο φαβορι και τωρα παει στο Μαρκοπουλο χωρις αγχος αλλα με περισσιο παθος για να πουλησει ακριβα το τομαρι της.
Ο γιγαντας Τσερωνης ηταν απολαυστικος και σημερα κανοντας θραυση στις δυο ρακετες αλλα και επιδειξη υψηλης τεχνικης.
Θα μου επιτρεψει όμως το MVP να το απονείμω στον νεαρο Κωτσια γιατι σταματησε τον Τσιρο στην αμυνα και προσφερε χρυσους ποντους στην επιθεση.Απιστευτη ενεργεια και τσαγανο από τον ταλαντουχο και αξιοπροσεχτο γκαρντ!!!!
Ολοι γενικα οι παιχτες του Γεωργαλα διακριθηκαν για την μαχητικοτητα τους.Μεγαλα παλικαρια Καρυατης-Τριαντογιαννης,τερας ψυχραιμίας και ιδανικος καθοδηγητης ο Αντωνόπουλος Β.Ι.

Πηγή: gspara

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ (Γεωργαλάς, Κατσιώτης): Γραμμένος, Μουρτογιάννης, Αντωνόπουλος Β. Α. 8 (2), Καρυάτης 6 (2), Φίλιος 5 (1), Αντωνόπουλος Β. Ι. 8, Τριαντογιάννης 6, Κώτσιας 11 (2), Τσερώνης 19 (1), Μαντέλος, Παπαδάκης 2.

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (Χασιώτης, Μελάς): Γιαννάκης 10 (2), Τσίρος 3, Ατζαμόγλου 5, Κεσκινίδης 3, Παπαγιαννάκος 14 (2), Παπακωνσταντίνου 14 (2), Βλάχος, Χατζής 2,  Νάσσου 3 (1), Πλέστης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου