ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Απαγορεύονται τα λάθη! Ακράτα - Αχαγιά 82 (13/5) στο telesport.gr


Οι τελευταίες αγωνιστικές στους ομίλους της Γ’ Εθνικής μοιάζουν με… ναρκοπέδιο για τις ομάδες που παλεύουν να εξασφαλίσουν τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν και στη Β’ Εθνική. Ειδικά στον 1οόμιλο Νότου τέσσερις ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία και το μόνο που θα προσπαθήσουν είναι να μην κάνουν το μοιραίο λάθος… SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Η Αχαγιά 82 βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μία νίκη λιγότερη από τους δύο πρωτοπόρους, τον Οίακα Ναυπλίου και τον Γλαύκο Πατρών. Το παιχνίδι στην έδρα της 5ης στη βαθμολογία Ακράτας είναι η τελευταία δύσκολη αποστολή που έχει να επιτελέσει μακριά από την έδρα της (κλείνει τους αγώνες της εντός με τον Έσπερο Πατρών). Η ομάδα από την Κάτω Αχαγιά επιδιώκει το 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να εκμεταλλευθεί το παραμικρό στραβοπάτημα έστω μιας από τις δύο πρωτοπόρες για να αρπάξει την άνοδο.
Η γηπεδούχος ομάδα της Ακράτας μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο παρουσιάζεται πανίσχυρη στην έδρα της, όπου μετράει 10 νίκες και δύο ήττες (από Οίακα Ναυπλίου και Ένωση Ιλίου). Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της ομάδα της Ακράτας θέλει οπωσδήποτε να κλείσει τη σεζόν με νίκη.
Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live1) την Κυριακή 13 Μαϊου (ώρα έναρξης 17:00) για το σημαντικό ματς της ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου