ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Έσωσε την παρτίδα της παραμονής ο Πειραϊκός (Α΄ Ανδρών)


Αναλυτικά: SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Φωτογραφία του George Pantelakis.

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 55-71(1-3) 
Διαιτητές: Μαυρέλης , Τζίμης , Παπαγεωργίου  
Δεκάλεπτα : 18-21, 28-44, 42-54, 55-71 
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Δρουμπούκης ): Μπακλαβάς 11 , Γιαννακόπουλος 4, Φωσσές , Αλεξανδρόπουλος 4(1) , Άμερσον  10(1), Ελενίτσας ,Μανίκας 2,  Τσιγγενόπουλος 2, Καράμπελας 22(2) 
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Παντελάκης , Κωσταρέλλος):  Τράμπαρης 28(4)  , Ποπόνας ,Καλής , Τσαούρδας  , Δεβεζόγλου 12(2) , Θεοδωρικάκος 6, Στεργίου 13(1) , Μοσχολιός , Φωτεινάκης 4, Θώδος 8


3 σχόλια:

  1. "Λογικά θα πάμε σε πέμπτο ματς στο Σαλπέας, θεωρώ δύσκολο να κερδίσει στον Άγιο Δημήτριο ο Πειραϊκός." Αυτό είχα γράψει στο post για το προηγούμενο παιχνίδι και, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, έπεσα έξω. Έστω και την ύστατη στιγμή, λοιπόν, ο Πειραικός τα κατάφερε και έχει να ευχαριστεί γι' αυτό και τις 2 νίκες που έκανε κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όσο για τη Δάφνη, νομίζω ότι θα είναι σε θέση του χρόνου να διεκδικήσει την άνοδο, έχει μέλλον και έναν προπονητή που θεωρώ ότι θα συμμαζέψει την ομάδα μέχρι να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα.

    ESKANOFILOS007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιος πριν παρα πολυ καιρο ειχε πει οτι η δαφνη θα ειναι η εκπληξη του πρωταθηματος η ηταν ασχετος με το μπασκετ η δεν ειχε δει τις υπολοιπες ομαδες και το ροστερ που ειχε η δαφνη.Το οτι η δαφνη παλευε αγωνα τον αγωνα να κερδισει αντιπαλους για να σωθει ειναι αποτελεσμα κακον χειρισμων τοσο τις διοικησης οσοω και των προπονητων.Οι παικτες εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν αναλογως την κατηγορια που τους εβαλαν να παιξουν.Ηταν αναμενομενο να πεσει κατηγορια.Για να μπορεσει τωρα να εχει μια πολυ καλη παρουσια στην β θα πρεπει να γινουν πολλες αλλαγες! να βαλει η διοικηση το χερι στην τσεπη και να φερει τουλαχστον 3 εμπειρους παικτες αλλιως τα πραγματα και του χρονου θα ειναι πολυ δυσκολα.Ο πειραικος φετος ηταν πολυ τυχερος!ολα ηγαν χαλια!προπονητης παικτες εφεραν την ομαδα να μαχεται για την παραμονη.Αυτο θα πρεπει να προβληματιση τους διοικουντες της ομαδας μια και εκαναν μεγαλες δηλωσεις.Ολες οι ομαδες για να χαμηλωσουν το μπατζετ πρεπει να κοιταξουν στα τμηματα που εχουν να ανεβασουν παικτες να κανουν τους μικρους αθλητες να θελουν να παιξουν στην ανδρικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πιτσιρικας της δαφνης που επαιζε ως πλαι μεικερ ηρθε δανeικος απο αλλη ομαδα αν θελει να τον κρατησει θεωρω οτι θα πρεπει να δωσει κατι!στο αλλο σωματειο...τωρα τι? οι κοκκινοι ξερουν!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή