ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων ξανά στην Β΄ ΕΣΚΑΝΑ (Β΄ Ανδρών)


Η ανδρική ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου/Μεγάρων ανέβηκε στην Β’ ΕΣΚΑΝΑ μετά από ένα μαραθώνιο δύσκολων αγώνων. Η ομάδα μας τερμάτισε  στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και μετά από την διαδικασία των play off πήρε το εισιτήριο της ανόδου που ήταν και ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Η μεγάλη αυτή επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στο δυνατό προπονητικό team όπου εκεί στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού ξεκίνησε να χτίζει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε στην κατηγορία αλλά και στους αθλητές που έδωσαν το είναι τους γι αυτή την επιτυχία. Αυτό είχε φανεί από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια όπου η ομάδα ήταν αήττητη.
Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα η ομάδα προσπέρασε σχετικά εύκολα και το εμπόδιο του Φοίνικα Αγ. Σοφίας και πήρε το εισιτήριο ανόδου για την Β΄ κατηγορία.
Το προπονητικό team που αποτελείται από τον κόουτς Κυριάκο Αράπη και τους βοηθούς του Έφη Βαννού και Κώστα Τηγάνη έφτιαξε ένα αθλητικό σύνολο με παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου αλλά και προσθήκες από τις γύρω περιοχές, που κοιτούσε στα μάτια κάθε αντίπαλο με αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι την πολυπόθητη την άνοδο.
Ο έκτος παίκτης αυτής της προσπάθειας ήταν ο φίλαθλος κόσμος μας που λειτούργησε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ως υποστηρικτής αλλά και στυλοβάτης των προσπαθειών των παικτών, που γέμιζε ασφυκτικά σε κάθε αγώνα το κλειστό Γ.Τσαλδάρης αλλά και ακολουθούσε την ομάδα σε κάθε εκτός έδρας αγώνα για να δει τους αθλητές να δίνουν όλο τους το είναι για την νίκη.
Η επιτυχία ανήκει και στις φιλότιμες προσπάθειες όλου του Διοικητικού συμβουλίου αλλά και όλου του ιατρικού επιτελείου, που καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου αφιέρωσε  πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο να υποστηρίζει την ανδρική ομάδα αλλά και όλα τα τμήματα του συλλόγου αγωνιστικά και μη.
Για την νέα αγωνιστική χρονιά μία μόνο υπόσχεση υπάρχει, ότι θα γίνει από όλους μας το καλύτερο για να υπάρχουν διακρίσεις στο σύλλογό μας πάντα μέσα στα πλαίσια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι.

Πηγή: http://enosineasperamoubasket.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου