ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τα πλέι οφ της Α’ ΕΣΚΑ στο telesport.gr!



Ποιος από τους τέσσερις μονομάχους θα φτάσει στον τελικό του στόχο, την άνοδο στη Γ’ Εθνική; Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ο Ηλυσιακός, ο Αργοναύτης Ραφήνας και ο ΑΟΚ Χαλάνδρι βρίσκονται επί ποδός πολέμου για τα πλέι οφ ανόδου της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ που θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 7 Μαϊου και το telesport.gr θα δώσει το τηλεοπτικό «παρών» με ΖΩΝΤΑΝΕΣ μεταδόσεις ΟΛΩΝ των αγώνων που θα κρίνουν την άνοδο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Μετά την κάλυψη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος 2017-18 με 26 ζωντανές μεταδόσεις, αλλά και του τελικούτου κυπέλλου ΕΣΚΑ, το telesport.gr θα καλύψει τις προσπάθειες των τεσσάρων ομάδων που κατατάχθηκαν στις θέσεις 2-5 του πρωταθλήματος να ακολουθήσουν την πρωταθλήτρια ομάδα του Αιγάλεω στη Γ’Εθνική της περιόδου 2018-19.

Τα ζευγάρια στην Α’ φάση των πλέι οφ είναι Ιωνικός Ν.Φ. – ΑΟΚ Χαλάνδρι και Ηλυσιακός-Αργοναύτης Ραφήνας. Ο Ιωνικός Ν.Φ. έχει καταφέρει δύο νίκες επί του ΑΟΚ Χαλάνδριστην κανονική περίοδο και χρειάζεται ακόμα μία για να φτάσει τις τρεις και να προκριθεί στον τελικό, άρα «σίγουρος» είναι μόνο ο αγώνας της προσεχούς Δευτέρας 7 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου». Σε περίπτωση που ο ΑΟΚ Χαλάνδρι καταφέρει το «διπλό», τότε η σειρά θα μεταφερθεί την Πέμπτη 10 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο «Ν.Πέρκιζας» για το τέταρτο ματς.

Αντίθετα, στο άλλο ζευγάρι (Ηλυσιακός-Αργοναύτης) οι ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική περίοδο,μάλιστα η μία επικράτησε στην έδρα της άλλης με μικρή διαφορά (ο Ηλυσιακός 69-67 στη Ραφήνα, ο Αργοναύτης 57-56 στα Ιλίσσια). Έτσι θα γίνουν σίγουρα δύο αγώνες, ένας στα Ιλίσσια κι ένας ακόμα στη Ραφήνα. Αν και σ’ αυτούς τους δύο οι ομάδες κάνουν από μία νίκη, τότε θα χρειαστεί και 5οςαγώνας μεταξύ τους, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Μαϊουστο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισσίων.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στην Α’ φάση των πλέι οφ έχει ως εξής:




Δευτέρα 7 Μαϊου
Αγώνας 2-5
Κλειστό Γυμναστήριο «Ζαχ.Αλεξάνδρου» (20:45)
Ιωνικός Ν.Φ – ΑΟΚ Χαλάνδρι

Τρίτη 8 Μαϊου
Αγώνας 3-4
Κλειστό γυμναστήριο Ιλισσίων
Ηλυσιακός – Αργοναύτης Τρ.

Παρασκευή 11 Μαϊου
Αγώνας 3-4
Κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας
Αργοναύτης Τρ. – Ηλυσιακός
Μείνετε συντονισμένοι στο telesport.gr για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τους κρίσιμους αγώνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου