ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ανανέωσε ο Παρδακάς, όχι οι Κούροι (Γ΄ Εθνική)


Τη φανέλα της Καλλιθέας Ρόδου θα φορέσει και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Σταύρος Παρδακάς, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την ομάδα και θα αγωνιστεί μαζί της και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο 35χρονος φόργουορντ θα αποτελέσει από τα «βασικά εργαλεία» των Ροδιτών, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τη Γ’ Εθνική και θα ενισχύσει την Καλλιθέα την προσεχή χρονιά. Ο Παρδακάς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε πάρα πολλές ομάδες και θα επιστρέψει με την Καλλιθέα στις εθνικές κατηγορίες.
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΔΑΚΑ
2017-18: Καλλιθέα (Α’ Κατηγορία)
2015-17: Γ.Σ. Διαγόρας (Α’ Κατηγορία)
2014-15: Ηρόδοτος (Γ’ Εθνική)
2013-14: Παπάδος Γέρας (Γ’ Εθνική)
2012-13: Γ.Σ. Χαλκίδας (Β’ Εθνική)
2009-12: Γ.Σ. Διαγόρας (Β’ και Γ’ Εθνική)
2008-09: Ολυμπιάδα Πάτρας (Α2)
2007-08: Γ.Σ. Διαγόρας (Γ’ Εθνική)
2006-07: Κρόνος Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική)
2005-06: Ο.Α.Α. Ηράκλειο (Β’ Εθνική)
2004-05: Α.Σ.Κ. Ιβίσκος (Γ’ Εθνική)
2003-04: Κολοσσός Ρόδου (Α2)
2002-03: Γ.Σ. Διαγόρας (Γ’ Εθνική)

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΟΥΡΟΙ
Δεν θα συνεχίσουν στην Καλλιθέα τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης και ο Παναγιώτης Κούρος. Μετά την τελευταία συνάντηση που έγινε τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, ο Παναγιώτης Κούρος θα δοθεί με υποσχετική ενός έτους σε άλλη ομάδα του τοπικού, ενώ ο Γιάννης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει το μπάσκετ ή θα παίξει σε άλλη ομάδα, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑΣ
Δύο ακόμη παίκτες είναι έτοιμη να κλείσει η Καλλιθέα εν όψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για τον Κώστα Κουσιάντζα και τον Ροδίτη Νίκο Κανύχη. Ο πρώτος αγωνιζόταν φέτος στη Β’ Εθνική (όμιλος βορρά) με τη φανέλα των Τιτάνων Παλαμά και επέστρεψε στη Ρόδο, έχοντας αγωνιστεί ως έφηβος με τη φανέλα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ο Νίκος Κανύχης, που ξεκίνησε να παίζει στον Κολοσσό και στη συνέχεια στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου, φέτος αγωνίστηκε στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου. Ο νεαρός σέντερ θα επιστρέψει στη Ρόδο και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στην ίδια κατηγορία με την Καλλιθέα. Ο Κουσιάντζας θα απαντήσει σήμερα στην ομάδα, ενώ επίκειται ραντεβού και με τον Κανύχη.

Πηγή: https://www.12sports.gr/Category_News.php?N_ID=73708&kat=35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου