ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Τρίτωσε το καλό για την Αχαρνής - Προβάδισμα για τους Αγίους Αναργύρους (Β1 ΕΣΚΑ Play off)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giannis Fasoulopoulos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου των play off: SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ  88-75 (2-1)

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ- ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 79-72 (3-0)


Τα φύλλα αγώνος:

ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 88
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 75

Διαιτητές: Παπαθανασίου, Σκαλτσής

Δεκάλεπτα: 16-19, 38-40, 64- 62, 88-75

Ενα απο τα ωραιοτερα play-off παιχνιδια ever,ειχαμε την τυχη να απολαυσουμε στο (σχεδον) καταμεστο κλειστο των Αγιων Αναργυρων.Το τελικο σκορ βεβαια δεν αντικατοπτριζει την αμφιρροπη εξελιξη μιας συγκλονιστικα κλειστης αναμετρησης με την πρωτοπορια να αλλαζει χερια αμετρητες φορες.Χαρακτηριστικα,το σκορ ηταν 71-70 στο 36' και 79-75 περιπου 2,5 λεπτα πριν την ληξη.Σε αυτο το σημειο,η κουραση του Μαραθωνα και το σκληρο αντιαθλητικο φαουλ του Δαγκλη στον Λαγο που εβαλε φωτια στην κερκιδα,εγγειραν καθοριστικα την πλαστιγγα.Φυσικα,απο την στιγμη που το ματς ηταν φιζικαλ και πηγε στην δυναμη και στις επαφες,οι σαφως πληρεστεροι Αγιοι ειχαν αβανταζ απεναντι σε μια ομαδα που,κατα την γνωμη μου,διαθετει την καλυτερη 5αδα της κατηγοριας,αλλα στερειται εναλλακτικων επιλογων.

Χαραλαμπους-Μαρκου
Γκινουτσης-Ντασης
Χανιωτης-Συγγουνας
Τσιτος-Ευαγγελου
Αθανασακης-Δαγκλης

Πιο αποφασιστικος στο ξεκινημα ο Μαραθωνας βρηκε γρηγορα ρυθμο και με 3ποντο του εξαιρετικου Συγγουνα προηγηθηκε 2-9 των αγχωμενων και αστοχων Αγιων.
Με ψυχολογια εφαλτηριο το 3ποντο του Γκινουτση ομως ηρθε η αντιδραση των γηπεδουχων που ετρεξαν σερι 12-0 και με αιχμη τον Χαραλαμπους,προσπερασαν 14-9.
Τα σερι δεν ειχαν σταματημο και απο την 1η κιολας περιοδο φανηκε οτι θα δουμε μαχη μεχρι τελικης πτωσης.Την σκυταλη πηρε ο Μαραθωνας με δικο του σερι 0-10(14-19) και πρωταγωνιστες τον ασταματητο Δαγκλη και τον δαιμονιο Μαρκου!

Η ομαδα του Αναστασοπουλου διατηρησε προβαδισμα 1-7 ποντων σε ολοκληρη την 2η περιοδο.
Mε το 2ο 3ποντο του εξαιρετικου Dimosthenis Syngounas ο Μαραθωνας προηγηθηκε 33-40 λιγο πριν την αναπαυλα,αλλα οι Αγιοι καταφεραν με γκολ/φαουλ του Καπετανιου και καλαθι του Παπακωστα,να πανε με -2 στα αποδυτηρια...38-40.

Η ομαδα του Μηλιωριτσα με πιεστικη 3αδα Χαραλαμπους-Λαγου-Παπακωστα στην περιφερεια,ανεβασε την αποδοση της στην 3η περιοδο,ταισε τον Αθανασακη και πηρε μικρο προβαδισμα 3 ποντων.....52-49.Ακολουθησε ενα μικρο 3ποντο κρεσεντο:Ντασης 52-52,Λαγος 55-52,Μαρκου 55-55.
Ο Δαγκλης εγραψε το 55-57 αλλα προηγουμενως ο Ντασης ειχε χρεωθει με τεχνικη ποινη που ηταν το 4ο του φαουλ(26').

Οι 2 αντιπαλοι συνεχισαν σφιχταγκαλιασμενοι(64-64) με τους φιλοξενουμενους να στηνουν αμυνα ζωνης στο ξεκινημα της 4ης περιοδου με παραλληλη συμμετοχη Δαγκλη-Δημητριου.
Οι Αγιοι προηγηθηκαν 69-64 με 3ποντο του Τσιτου και ο Μαραθωνας απαντησε λιγο αργοτερα με 3ποντο επισης του Ευαγγελου για το 71-70.
Ο εκπληκτικος Παπακωστας πηρα φωτια σε αυτο το κομβικο σημειο και με 8 διαδοχικους ποντους(2 τριπ) οδηγησε στο 79-72.
Ο Μαρκου με 3ποντο εδωσε ανασα για το 79-75 και ο Αθανασακης αμεσως μετα αξιοποιησε τον ογκο του για το 81-75.Ο Δαγκλης φυσιολογικα ειχε ξεμεινει απο ανασες και ζητησε αλλαγη.Πριν βγει ομως εκανε σκληρο αντιαθλητικο πανω σε ντραιβ του Λαγου(2'39'').Πηγαινοντας στον παγκο τα αιματα αναψαν,με τον σεντερ του Μαραθωνα να ερχεται σε αντιπαραθεση με μια μεριδα φιλαθλων του Αγιου που κινηθηκαν απειλητικα πισω απο τον παγκο των φιλοξενουμενων.Ευτυχως η κατασταση δεν ξεφυγε και μετα απο λιγο ο αγωνας συνεχιστηκε με τους Αγιους να εχουν πλεον το πανω χερι και με σερι 7-0 να διαμορφωνουν το τελικο 88-75 και παιρνουν κεφαλι 2-1 στην σειρα.

MVP:ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ...φοβερη ενεργεια,συγκεντρωμενος,πειθαρχημενος,ακουραστος!!!Ειδικα στο 2ο ημιχρονο,πραγματοποιησε φοβερη εμφανιση και το δικο του 8-2 στα μεσα της 4ης περιοδου ηταν καταλυτικο.
Απο κοντα ο Δημητρης Λαγος στην καλυτερη του εμφανιση με την φανελλα των Αγιων.Ηγετικη παρουσια!!!Πολυ καλοι Χαραλαμπους-Αθανασακης.

Απο τον Μαραθωνα συγκλονιστικος Μιχαλης Δαγκλης που εδωσε επικες μονομαχιες με τον Αθανασακη.Ειναι γεγονος ομως οτι οι δικοι του ποντοι μπηκαν κατω απο δυσκολοτερες συνθηκες και ειδικα 2-3 καλαθια που πετυχε ηταν πραγματικα υψηλης κλασης!!!
Εκπληκτικοι Ντασης-Συγγουνας-Μαρκου!!!

Πολυς κοσμος στο κλειστο που σχεδον γεμισε,ενω πολυπληθης ηταν και η παρουσια των μαραθονομαχων στην κερκιδα!!
Εχει πολυ ψωμι ακομα η σειρα που μεταφερεται Μ.Δευτερα (21:00) στον Μαραθωνα.

Πηγή: gspara

ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Μηλιωρίτσας, Φασουλόπουλος): Χαραλάμπους 11, Παπακώστας 24 (3), Λαγός 14 (1), Τσίτος 6 (2), Λαμπίρης, Καραγιώργης, Γκινούτσης 7 (1), Αθανασάκης 17, Χανιώτης 3, Γονιδέλης, Τουρλίδας, Καπετάνιος 6

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Αναστασόπουλος): Κάππος, Γριμάνης, Τσάλας, Δεληγιάννης, Συγγούνας 14 (2), Παρασκευόπουλος, Ντάσης 14 (2), Κουτσογιαννόπουλος 2, Ευαγγέλου 7 (1), Μάρκου 16 (3), Δημητρίου 2, Δαγκλής 20


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΔΕ22/04/201921:00ΚΑΒΑΡΝΟΥΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ0 - 0


ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 79
ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 72

Διαιτητές: Σκούτας, Τσολάκος

Δεκάλεπτα: 21-22, 36-39, 57-58, 79-72

Σπουδαιο παιχνιδι και στο Menidi Sports Hall με τους αγχωμενους Αχαρνης να κανουν το sweep απεναντι στον σκληροτραχηλο Αστερα.Μεχρι να γινει αυτο βεβαια,επρεπε οι γηπεδουχοι να περασουν απο σαραντα κυματα,αφου η ομαδα του Δανιηλ κατεβηκε αποφασισμενη για το break και για 3 δεκαλεπτα ειχε εικονα νικητριας.
Η αμυνα ζωνης των φιλοξενουμενων εβαλε δυσκολα στους αστοχους Αχαρνης και μετα το αρχικο 17-13,ο Αστερας διατηρησε ελαφρυ προβαδισμα και μεγαλυτερη διαφορα το 23-28 με καλαθι του Στασινοπουλου.Ο Λιτσος κραταγε σχεδον μονος του τους Αχαρνης σε αυτο το διαστημα,ενω οι φιλοξενουμενοι ειχαν αξιοθαυμαστο πουραλισμο με Γκοφα-Πλουτετσκι-Στασινοπουλο-Μιχαηλιδη να εναλασσοnται στο σκοραρισμα και τον Παπασπυρου να παλευει παλικαρισια κατω απο τα καλαθια.

Το ιδιο σκηνικο και στην 3η περιοδο με Αρβανιτη-Γκοφα να βρισκουν στοχο απο τα 6,75 για το 41-48.
Η ομαδα του Σουρμελη βρηκε ηγετη σε αυτο το 10λεπτο τον εκπληκτικο Αλεξη Καραθανασοπουλο(11 ποντους με 3 τριπ) και καταφερε να προηγηθει μετα απο πολυ ωρα 56-54.Λυσεις σε αυτο το διαστημα εδωσε και ο Δουβλαντωνης.

Ο Λαμπροπουλος δεν ειχε μιλησει μεχρι τοτε επιθετικα,αλλα με την εναρξη του 4ου δεκαλεπτου,ευστοχησε σε ενα κρισιμο 3ποντο ψυχολογιας για το 60-58.Ο Παπασπυρου με ζευγαρι βολων μειωσε λιγο αργοτερα σε 61-60,αλλα σε αυτο το σημειο οι φιλοξενουμενοι κολλησαν στην δυνατη αμυνα των Αχαρνης.
Καταλυτικος επιθετικα ο Κωστας Ιγγλεζος με 6 ποντους(τριποντο+γκολ/φαουλ) που εβαλαν τους Αχαρνης σε θεση οδηγου...οριστικα και αμετακλητα(69-60).
Η διαφορα εφτασε μεχρι το 74-62 και το τελικο σκορ(79-72) διαμορφωθηκε με 3ποντο του Πλουτετσκι.

MVP: Kostas Inglezos....ο ανθρωπος των μεγαλων σουτ μιλησε ξανα στην πιο ζορικη στροφη της αναμετρησης και εβγαλε την ομαδα του απο το αδιεξοδο!!
Φοβεροι Λιτσος-Καραθανασοπουλος κρατησαν τους Αχαρνης μεσα στο παιχνιδι οταν τα Εξαρχεια ειχαν το πανω χερι.Θετικος ο Δουβλαντωνης,ανεβηκε στο 2ο ημιχρονο ο Λαμπροπουλος.

Κορυφαιοι του Αστερα οι εκπληκτικοι Γκοφας-Μιχαηλιδης,πολυ καλοι Στασινοπουλος-Πλουτετσκι και μεγαλος μαχητης ο Παπασπυρου.

Ατμοσφαιρα play-off στο καταμεστο κλειστο του Μενιδιου,με 40 περιπου πιστους του Αστερα να ανεβαζουν το volume των συνθηματων,ακομα και οταν ολα ειχαν κριθει......

Πηγή: gspara

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ (Σουρμελής, Γεωργαλάς): Κακουλίδης Σ., Σκαφιδας, Μενιουράκος, Φέσκος 1, Καραθανασόπουλος 22 (5), Μαυρώτας, Ιγγλέζος 16 (2), Κακουλίδης Π., Λίτσος 18, Λαμπρόπουλος 11 (2), Γραμμένος, Δουβλαντώνης 11

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Δανιήλ, Παππάς): Στασινόπουλος 9 (1), Ζούμπερη, Αρβανίτης 6 (1), Ντίμπερτ, Γκόφας 13 (3), Μιχαηλίδης 19 (2), Ναξάκης 2, Τσούμπρης, Παπασπύρου 8, Πλουτέτσκι 12 (2), Μπούρας 3, Τριανταφύλλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου