ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Καθολική υπεροχή ο Οίον Αγ. Στεφάνου (Γ΄ ΕΣΚΑ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γένι και εσωτερικός χώρος

Παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το κατατακτήριο παιχνίδι επιλαχόντων ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑ με την Πολιτεία ο Οίον Αγ. Στεφάνου. Η ομάδα του κόουτς Παπανδρέου πάτησε γκάζι από την αρχή και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Πολιτεία με αποτέλεσμα η νίκη να θεωρείται πέρα πέρα δίκαιη. Το πρώτο βήμα έγινε για την ομάδα του Αγίου Στεφάνου και τώρα ακολουθεί η δεύτερη μάχη στην έδρα της Πολιτείας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Οίον Αγίου Στεφάνου - ΑΟ Πολιτείας 65 - 42

Διαιτητές :ΠΕΤΡΑΚΗΣ & ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ. 

Derby βορείων με υπερβόρειους περιμέναμε στο κλειστο του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.Γεμάτο το γήπεδο, μπασκετική ατμόσφαιρα, o coach SENDUKAS παρακολουθησε και αυτός το παιχνίδι, είχε & τις χειραψίες του μεταξύ άλλων & με τον γνωστο dj τριποντερ πρώην παίχτη του και τώρα στην ανερχόμενη ABC.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ξεκίνησε χωρίς τον ΖΑΛΜΑ αν και είχε κάνει ζέσταμα & μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά μου, τελικά δεν μπήκε ποτέ.
Μετα το πρώτο πεντάλεπτο το σκορ ήταν στο 9 - 2 & όλοι οι πόντοι των γηπεδούχων ήταν από τον ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ που έκανε ότι ήθελε , τρίποντα, τάπες,, πάσες παράσταση για ένα ρόλο.Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν μπορούσε να ακολουθήσει στο παιχνίδι το δεκάλεπτο τελειώνει 15 - 10 με ενα εύστοχο τρίποντο του #7 της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ .Ο ΚΥΡΟΥ κατεύθυνε με ταχύτητα και μαεστρία τους συμπαίκτες του, οι υπερβόρειοι τα κάνουν όλα να φαίνονται εύκολα & το ημίχρονο κλείνει με 37 - 19.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο coach Παπανδρέου έχει στήσει μια ζώνη που δυσκόλεψε ακομη περισσότερο τη ΠΟΛΙΤΕΙΑ.Ο γίγαντας ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ εχει άξιους συμπαραστατες τους ΝΤΖΟΥΡΑ, ΜΠΟΖ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ & τον ταχύτατο ΚΥΡΟΥ & οι γηπεδούχοι κάνουν ενα επι μέρους 18 -5.
Σε αυτο το σημείο δηλαδή στο 55 - 24 οι γηπεδούχοι χαμηλώνουν ταχύτητα & συνεχίζουν με τους αναπληρωματικους τους .Ο ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ και ο #7 με 2 τρίποντα μειώνουν κάπως τη διαφορά & φτάνουμε στο τελικό 65 - 42 Man of the match φυσικά o ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ, εξαιρετικος ο ΚΥΡΟΥ & πολύ καλοί οι ΜΠΟΖ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΖΟΥΡΑΣ απο τους νικητές.

Πηγή: Kostantinos Kaloforidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου