ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Παρέμειναν κάτοικοι Νεάπολης οι αρχηγοί Γιαννακής και Τριανταφύλλου (Β΄ Ανδρών)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

Σημαντική διπλή ανανέωση αφού και την νέα αγωνιστική περίοδο οι 2 αρχηγοί του Παννεαπολικού θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Γιαννακής με μια γεμάτη χρονιά και θετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας , ήταν καθοριστικός σε αρκετά και σημαντικά παιχνίδια τόσο επιθετικά όσο και στο αμυντικό κομμάτι αφού ανέλαβε αρκετές φορές τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων !
Επίσης ο Αλέξανδρος Τριαντάφυλλου με μια επίσης γεμάτη και καλή χρόνια , ήταν 2ος σκόρερ της ομάδας μας!Με μεγάλη συμβολή σε αρκετά παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος ! Ανέλαβε επιπλέον όταν χρειάστηκε και την οργάνωση του παιχνιδιού καλύπτοντας τις πολλές απουσίες που είχαμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος εξαιτίας των τραυματισμών που χτύπησαν την ομάδα μας .
Με χαρά λοιπόν η ανακοίνωση και των 2 αθλητών που αναμένεται να βοηθήσουν και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ! Καλή χρονιά κυρίως με υγεία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου