ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Με άνοδο γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ο Ερμής Αργυρούπολης (Α΄ Ανδρών)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Ο Ερμής Αργυρούπολης γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του (1980-2020) με πανηγυρικό τρόπο αφού η ανδρική ομάδα κατάφερε να προσθέσει στην συλλογή της την 2η σερί άνοδο μετά την αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών η οποία αποφασίστηκε από την ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά:

"40 χρόνια Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1980-2020"

Στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ. ΕΡΜΗΣ μετά την 2η συνεχόμενη άνοδο....

Στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ θα αγωνίζεται η ανδρική ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η 2 θέση play off που βρισκόταν όταν διεκόπη το πρωτάθλημα αποδείχτηκε θέση ανόδου!

Ο σύλλογος που φέτος κλείνει 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, αποφάσισε πριν τρία χρόνια να δημιουργήσει μια ομάδα με παιδιά που να έχουν μπασκετικό μέλλον που τους αξίζει!

Η ομάδα σαν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, κατάφερε το ακατόρθωτο, κόντρα σε τεράστιες δυσκολίες, σοβαρά προβλήματα τραυματισμού όμως έδειξε χαρακτήρα, είχε ψυχή, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ και δικαιώθηκε!

Θα χρειαστούμε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα μας την στήριξη όλων των ανθρώπων που είναι δίπλα στην ομάδα, της δημοτικής αρχής, της τοπικής κοινωνίας και όλων των φίλων που πίστεψαν στο όραμα μας καθώς και εκείνων που θέλουν να έρθουν κοντά στην ομάδα.

Μιας ομάδας που ξεκίνησε από τη αγάπη κάποιων ανθρώπων για το μπάσκετ και κατέληξε σε μια κοιτίδα αθλητισμού στην Αργυρούπολη , μια αληθινή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που στόχο έχει την διάπλαση αθλητών και ανθρώπων με αρχές και ήθος.

Σε μια πόλη όπως η Αργυρούπολη ο αθλητισμός είναι η σωστή διέξοδος για τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε το καλύτερο προπονητικό team Τάκης Καλαντζης με βοηθό τον Σπύρο Βουρλιά, τους εφόρους Απειθη Γιώργο και Βαλλαη Νίκο τους αθλητές μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την ομάδα την χρονιά που πέρασε, τους χορηγούς, τους γιατρούς μας και τους οπαδούς του αντρικού τμήματος που γέμιζαν κάθε Πέμπτη το γήπεδο.
Μια δύσκολη χρονιά μας περιμένει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι με την στήριξη όλων θα καταφέρουμε να δούμε τον ΕΡΜΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ακόμα πιο ψηλά!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Το ρόστερ της ομάδας Μωυσίδης, Παπαδάκης, Μενιουδάκης, Καλαντζής,Κοντινος,Μουστα, Νικολάκης, Ζέρβας, Μαρκόπουλος, Μπέλλας, Δελλης, Ανδρεαδάκης''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου