ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Πιστός ''καπετάνιος'' στον Πορφύρα ο Γιώργος Λειβάδης (Α΄ Ανδρών)


Η Διοίκηση του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Coach Γιώργο Λειβάδη ο οποίος θα καθοδηγήσει για μια ακόμη σεζόν την ανδρική ομάδα στον μαραθώνιο της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

''Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ομίλου μας για τη νέα περίοδο 2020-21 !!Και επειδή όπως πάντα ένας καλός σχεδιασμός ξεκινά από τον τεχνικό της Ομάδας, ο Γιώργος Λειβάδης, ένα γνήσιο Πορφυρόπαιδο, θα έχει και εφέτος τα ηνία της Ομάδας μας.
Η Διοίκηση του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ εύχεται  στο Γιώργο Λειβάδη
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !! ''


4 σχόλια:

  1. Αυτος δεν μπορεσε να ανεβει με ενα μπατζετ των 50.000 ευρω,τι να καθοδηγηση ο αχρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε εχεις λαθος,αχρηστος δεν ητανε.Απλως βρηκε μπροστα του κσλυτερους προπονητες,Σιμο και το μεγα Παυλο που με μαγκισ και γνωση τον φελωσανε,οτι μπορουσε εκανε....εχασε δυο φορες απο την Ηλεκτρουπολη....εγκληματικο τοσα λεφτσ πετσμενα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Πορφυρα εφαρμόζουν τη ρήση που λέει επιτυχημενη συνταγή δεν την αλλάζεις.
    Η την παροιμία που λέει μια του κλέφτη δύό του κλέφτη τρεις και η κακή του μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη λες στο πορφυρα λειτουργουν ετσι θα πρεπει νασαι κοντα στη διοικηση.Μια ερωτηση μονο,βλεπει επιτυχημενη τη συνταγη των-5 απο τα νιαναρα του ικαρου και το-1 απο τη ανυπαρκτη ελευθερια αν ναι κριμα για την ιστορια του πορφυρα.και για τη παροιμια,δεν σαρεσε ναταν η κακια μερα του κλεφτη η δευτερη και τωρα ναχες ανεβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή