ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Δεν «κατεβαίνει» ο Φαίακας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (Γ4 Εθνική)

Κ.Ε. Φαίακας Κέρκυρας - Βικιπαίδεια

Ακόμα πιο κάτω πάει το μπάσκετ της Κέρκυρας, αφού ο μοναδικός εκπρόσωπος σε Εθνικά πρωταθλήματα, ο Φαίακας τελικά δε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφού έκανε ανάκληση της συμμετοχής του. SPORTSOFFICERS - Mαριάννα

Πλέον η ομάδα του Φαίακα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί στον Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, μαζί με Κερκυραϊκό ΓΣ και Ιόνιο.
Η προκήρυξη της ΕΟΚ αναφέρει ότι όταν μία ομάδα αρνηθεί να συμμετάσχει στην κατηγορία που έχει δηλώσει αυτόματα πέφτει δύο κατηγορίες, όμως λόγω των ειδικών συνθηκών με τον Covid-19, η Ομοσπονδία έχει δηλώσει ότι όποια ομάδα δεν μπορέσει να αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία μπορεί να δηλώσει την κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος που επιθυμεί. Συνεπώς αν ο Φαίακας το θέλει, έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Βέβαια, η μη συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική είναι λογικό να φέρει αλλαγές, έτσι ο προπονητής Ηλίας Κουγιουμτζίδης που είχε συμφωνήσει να αναλάβει την ομάδα από τον Ιούνιο, αποτελεί παρελθόν και αναμένεται πλέον η νέα επιλογή της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου