ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Λευτέρης Καραλευθέρης: ''Είμαστε ...τέρμα ορεξάτοι για το μπασκετάκι, θα κυνηγήσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος'' (Β1 Εθνική)

 

Το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στέλνει ο νεαρός γκαρντ της ΦΕΑ Λευτέρης Καραλευθέρης μετά την πρόκριση στο κύπελλο. SPORTSOFFICERS - Mαριάννα
Υποχρεωμένοι να κοιτάξουν πλέον μπροστά είναι στη ΦΕΑ. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον ΑΟΚ Χαλανδρίου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ ανήκει στο παρελθόν κι άπαντες κοιτάζουν μπροστά που ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Καλαθοσφαίριση Αγ. Παρασκευής την προσεχή Κυριακή (19/9) στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου (5:30 μ.μ.) πάλι για τον θεσμό του κυπέλλου.
Η επιστροφή στην κανονικότητα έπειτα από 318 ημέρες ήρθε με ενθουσιασμό στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο, κάτι που φάνηκε και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου του κλειστού "Νίκος Πέρκιζας". Η διάθεση των παικτών του Αλέξη Καρατζά φάνηκε από το τζάμπολ, όπου με πολύ όμορφο και γρήγορο μπάσκετ "καθάρισαν" την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο δεκάλεπτο με όλους τους αθλητές να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Εκείνος, όμως, που ξεχώρισε με το ...καλημέρα ήταν ο Λευτέρης Καραλευθέρης. Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση όπου με 15 αστραπιαίους πόντους, από τους 27 συνολικά, οδήγησε την ομάδα του στο αρχικό 6-20 κι όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των βορείων προαστίων αναρωτήθηκαν: "Βρε, τι κάνει το παλικάρι;".
Για όσους όμως τον ξέρουν πολύ καλά και ειδικά μέσα στην μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ δεν έχουν τέτοιου είδους απορίες. Γνωρίζουν πως ο "Λέφο", όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει σκληρά από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από πέντε χρόνια πανηγυρίζοντας ανόδους από τη Β' ΕΣΚΑ μέχρι τη Β' εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ στο Αιγάλεω το 2019.
Λίγο μετά το ματς με τον ΑΟΚ Χαλανδρίου, ο Καραλευθέρης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο Facebook και στον δημοσιογράφο της ομάδας, τον Ιωάννη Νοταρά για το ματς του κυπέλλου, για αυτά που έρχονται, καθώς και για τους προσωπικούς του στόχους με την "κυανέρυθρη" φανέλα και το #17 στην πλάτη όπου έθεσε τον πήχη ψηλά!
👉  Λευτέρη, τι γεύση σας άφησε το παιχνίδι με το Χαλάνδρι;
💬"Μετά από τόση αναμονή από τα γήπεδα νομίζω πως ήμασταν... τέρμα ορεξάτοι. Δεν το πήραμε το ματς του κυπέλλου χαλαρά. Όλα τα επίσημα παιχνίδια θέλουμε να τα κυνηγήσουμε γιατί θα μας δώσουν θετική αύρα για τα επόμενα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι γιατί κανένας δεν παίρνει κίνητρο από μία ήττα. Σαν πρώτο παιχνίδι κρατάμε μία άλφα εικόνα ήπια μόνο και μόνο για να μείνουμε συγκεντρωμένοι για αυτά που έρχονται. Δεν θέλουμε ενθουσιασμούς, έχουμε ακόμη πάρα πολύ δρόμο κι απλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κι όχι πίσω".
👉 Μέσα σε τέσσερις ημέρες η ΦΕΑ δίνει το δεύτερο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι της πάλι για τον θεσμό του κυπέλλου , πως θα το αντιμετωπίσετε;
💬"Τη νίκη επί του ΑΟΚ Χαλανδρίου την ξεχνάμε, σαν να μην έγινε ποτέ και από την επομένη κιόλας ημέρα στοχεύουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και εκτιμώ πως θα έχουμε μία πολύ καλή εικόνα και στο ματς της Κυριακής (σ.σ. μέχρι την ώρα της συνέντευξης δεν είχε γίνει γνωστός ο αντίπαλος της ΦΕΑ) για το κύπελλο".
👉 Μετά από ένα σχεδόν χρόνο απραξίας επιτέλους επιστροφή στη δράση. Ποια είναι τα συναισθήματα και ποιες οι φοβίες;
💬"Οι φοβίες είναι κυρίως θέμα τραυματισμών πιο πολύ λόγω της πολύμηνης απραξίας από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά από την άλλη πλευρά φουλ όρεξη και τέρμα ενθουσιασμό σαν να ξεκινήσαμε πάλι από την αρχή το μπασκετάκι μας".
👉 Ποιοι είναι οι προσωπικοί και ποιοι οι συλλογικοί στόχοι εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν;
💬"Οι στόχοι μου κοιτάνε πάντα το ταβάνι, επομένως, γιατί όχι να ανέβει κατηγορία η ομάδα; Θέλω την Α2 φουλ εγώ προσωπικά γιατί εκτιμώ σαν ΦΕΑ την αξίζουμε. Κυρίως όμως στόχος στόχος είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι μας και να χορτάσουμε το μπάσκετ που μας στερήθηκε λόγω της κατάστασης που βιώσαμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, θεωρώ πως ο στόχος της ανόδους είναι εφικτός , ωστόσο θέλει πολύ σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Οι αντίπαλοί μας στον 1ο όμιλο της Β' εθνικής που συμμετέχουμε είναι πολύ δυνατοί. Όσο για το αν προσωπικά έχω μελετήσει τους αντιπάλους μας; Όλα θα τα περιμένουμε από τον coach Καρατζά".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου