ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Αλώβητος πέρασε από τον Άγιο Δημήτριο ο Φοίνικας Πειραιά - Εντυπωσίασαν Ακαδημία Ελευσίνας και Δάφνη Αγ. Δημ. (Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ)


Με τα τελευταία τρία εισιτήρια να βρίσκουν κάτοχο ολοκληρώθηκε η Β΄ Φάση του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ. Αλώβητος έφυγε από τον Άγιο Δημήτριο ο Φοίνικας Πειραιά ενώ Ακαδημία Ελευσίνας και Δάφνη Αγ. Δημ. εντυπωσίασαν απέναντι σε Ηλεκτρούπολη Ελληνικού και Παννεαπολικό αντίστοιχα. SPORTSOFFICERS - Mαριάννα

Αστέρας Αγ.Δημ. - Φοίνικας Πειρ. 53-61

Δεκάλεπτα: 18-20,27-38,38-49,53-61

Ανωτερος ο Φοινικας,περασε με σχετικη ευκολια το εμποδιο του μαχητικου Αστερα και προκριθηκε στην επομενη φαση,εκει που θα υποδεχθει τον Πορφυρα. Πανισχυρη η ομαδα του κοουτς Ποτουλιδη,δικαια θεωρειται το μεγαλο φαβορι της Α' κατηγοριας!! Αστερας:Μπαλλας-12-Δουβος-Μουζακης-Μαροπουλος Φοινικας:Χωματας-Παπαντωνιου-Περσιδης-Κατσουρης-Τασσοπουλος Ο Φοινικας μπηκε δυνατα απο το ξεκινημα και με αιχμη τον Περσιδη προηγηθηκε 6-14.Οι γηπεδουχοι βρηκαν λυσεις απο τα 6,75 με τον καυτο Φωστερη και καταφεραν να ισοφαρισουν 18-18 λιγο πριν το τελος του 1ου δεκαλεπτου. Ο Φοινικας αν και αστοχος απο το 3ποντο,ηταν ανικητος στην ρακετα,αφου εχει στην φαρετρα του 3 σεντερ πολυτελεια για την κατηγορια(Τασσοπουλος-Στεφος-Μουρικης).Απο την 2η περιοδο ξαναπηρε το προβαδισμα,το οποιο διατηρησε μεχρι το φιναλε,αφου το ξεσπασμα του Αστερα δεν ηρθε ποτε. Η μεγαλυτερη διαφορα ηταν το 46-61 με τον Στεφο να κυριαρχει στην ρακετα.Η ομαδα του κοουτς Κασση μειωσε στο τελικκο 53-61. Κορυφαιοι των νικητων οι Περσιδης-Στεφος-Σεττος,ενω απο τον Αστερα διακριθηκαν Φωστερης και Μπαλλας. 

ΑΣΤΕΡΑΣ(Κασσης):Φωστερης 13(3),Μπαλλας 11,Μουζακης 6,Ακριβος 6(2),Δουβος 6,Μαροπουλος 4,(#12) 4,(#11) 2,Ραφτοπουλος 1.

 ΦΟΙΝΙΚΑΣ(Ποτουλιδης):Στεφος 14,Περσιδης 11,Τασσοπουλος 8,Σεττος 7(1),Πετροπουλος 7,Παπαντωνιου 4,Κατσουρης 4,Χωματας 2,Κογκας 2,Μουρικης 2. 

Πηγή: θεόδωρος βαρυπάτης Μπει δεν μπει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου