ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ηχηρό ''μπαμ'' με Γιάννη Τζελέπη ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης (Α΄ Ανδρών)

 


Μεταγραφάρα που αλλάζει τις ισορροπίες και δίνει ακόμα μεγαλύτερη χλιδή αλλά και ενδιαφέρον σε μια ήδη καυτή λίγκα!! Η ομάδα των Τσιτσόπουλου - Χότζα έψαχνε τον ψηλό που θα δώσει στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης το έξτρα boostαρισμα προς την κορυφή και τον βρήκε στο πρόσωπο του ύψους 2.08 f/c Γιάννη Τζελέπη. Ακόμα και πλήρης να είσαι, θα ήταν έγκλημα να προσπεράσεις τέτοια ευκαιρία, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. SPORTSOFFICERS - Mαριάνvα
Τον Τζελέπη φυσικά τον θυμόμαστε από τις υποδομές της ΕΦΟΑ και της άπειρης δουλειάς που έχει κάνει μαζί του ο θρυλικός Δημήτρης Σεντούκας. Τον απολαύσαμε σε μια από τις καλύτερες και πιο νεανικές ομάδες της Εσκα στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού δίπλα στους Στεργιάκη, Κανελλόπουλο, Δελή κλπ. Ακολούθησε μια περιήγηση στις Εθνικές κατηγορίες με Κεραυνό  Αιγίου (Γ' Εθνική), Μαρούσι (Α2), Πικέρμι (Γ' Εθνική), Σπάρτακος Ιωαννίνων (Γ' Εθνική) και πλέον θα γίνεται ο αποδέκτης των μαγικών σερβιρισμάτων του Μανώλη Καλαντζή.
Μαζί με Κοκκορόγιαννη, Δαμιανάκο, Φραντζέτη, Ντόκα, ο Τζελέπης συμπληρώνει μια πανίσχυρη frontline που αναμένεται να φορτσάρει αγριεμένα στον 2ο γύρο.
Προσδεθείτε να απολαύσουμε The Flight Of Icarus🚀🚀🚀.

Πηγή: θεόδωρος βαρυπάτης Facebook group Μπει δεν μπει

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης:

''Το Δ.Σ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Τζελέπη Γιάννη center 2.08 .Ο αθλητής έχει ξεκινήσει από την ομάδα του ΕΦΟΑ στη συνέχεια βρέθηκε στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού στην Α΄ ΕΣΚΑ ενώ έχει θητεύσει στις Εθνικές Κατηγορίες με τις ομάδες των Κεραυνού Αιγίου (Γ΄Εθνική), Μαρούσι (Α2 Εθνική) , Πικέρμι (Γ΄Εθνική). Τη φετινή χρονιά υπήρξε μέλος της πρωτοπόρου ομάδας του Σπάρτακου Βίκου στη Γ΄εθνική. Το Δ.Σ εύχεται στο Γιάννη υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου