ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Παίρνουν φόρα για ψηλά! Πανιώνιος - Πρωτέας Βούλας στο telesport.gr (23/1)(B2 Εθνική)

 


Το τέλος του 2021 βρήκε τον Πανιώνιο και τον Πρωτέα Βούλας καθηλωμένους στη μέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-4 σε 10 παιχνίδια που… πρόλαβαν να παίξουν. Η κατάσταση, όμως, πρόκειται να αλλάξει άρδην μετά το μεταξύ τους ματς την Κυριακή 23 Ιανουαρίου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα Ο νικητής «σκαρφαλώνει» στους 18 βαθμούς, δηλαδή στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφού έχει κι ένα ματς λιγότερο! Ο αγώνας μπορεί να φαίνεται ότι αφορά τη μέση της βαθμολογίας, αλλά στην ουσία είναι μια μάχη χαρακωμάτων που αφήνει ελπίδες κορυφής!

Στο τελευταίο του χρονικά ματς ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ηλυσιακού με 96-91. Το τελευταίο ματς του Πρωτέα ήταν η οριακή του ήττα με 78-76 στο γήπεδο του Αιγάλεω, σ’ ένα άκρως επεισοδιακό ματς που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 19:30) για να παρακολουθήσετε κάθε δευτερόλεπτο του πολύ σημαντικού αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου