ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Να διορθωθεί το λάθος με Τσορμπατζίογλου.

Αύριο Παρασκευή αναμένεται ο point guard της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου, να απολογηθεί στην διοργανώτρια αρχή για την αποβολή του στην αναμέτρηση της προηγούμενης Δευτέρας με τον πρωτοπόρο της Α΄Εσκανα, Πρωτέα Βούλας. SPORTSOFFICERS


Εμείς δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε τον δικηγόρο του διαβόλου, ούτε να υπερασπιστούμε σαν μονάδα τον άσσο του ΑΟΠΦ. Επιθυμία μας είναι να μπορεί το άθλημα που όλοι αγαπάμε, να παίζεται επί ίσοις όροις και να μην υπάρχουν αθλητές παραγκωνισμένοι, ιδίως όταν εμπλέκονται προσωπικές διαφορές με διαιτητές ή με έτερα μέλη των ομάδων.

Εννοείται πως σε περίπτωση που έχει υπάρξει οποιοδήποτε διαφορετικό περιστατικό, από την  εικόνα που ως τώρα μας έχει γνωστοποιηθεί, καλώς θα κάνει η αρμόδια αρχή να τιμωρήσει τον εν λόγω αθλητή. Αν όμως η έκφραση '' γιατί μας  σφάζετε;'' είναι ικανή να θέσει έναν ερασιτέχνη μπασκετμπολίστα εκτός αγώνων, τότε θα πρέπει να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα και να υπάρξει αντίστοιχη τιμωρία και σε άλλες παρόμοιες συμπεριφορές.

Είμαστε βέβαιοι σαν  SPORTSOFFICERS, ότι ουδείς μπασκετόφιλος, δεν επιθυμεί να βλέπει αθλητές του ερασιτεχνικού μπάσκετ, ποιοτικούς και μη και γενικότερα, ανθρώπους που αγαπούν και ζουν για να παίζουν μπάσκετ, μακριά από αυτό.

Ευχή μας να αποδοθεί δικαιοσύνη αύριο, στο ζήτημα μα τον Τσορμπατζίογλου, και να μπορέσει ο ΑΟΠΦ να έχει πίσω τον ηγέτη του ώστε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα όπως πρέπει.με τον καλύτερο να παίρνει αυτό που του αξίζει.

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειπαμε οχι γκρικλις κ αφήνουμε τουλαχιστον ενα ψευδώνυμο.
    Swko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν ελέγχει κανείς τους διαιτητές. Δηλ αν ο διαιτητής έχει γράψει άλλα δηλ. αντι το μας σφάζεις το μας ...@ ς... , πως βγάζεις άκρη μια και έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι. Τον βλέπω για τουλάχιστον 2 αγωνιστικές και βάλε.
    Gramatosima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ , ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ , ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚ, ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ;
    ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή