ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ μήπως τελικά απέτυχες;

Μετά και το χθεσινό κάζο μέσα στο Καραϊσκάκη, απέναντι στον αναγεννημένο, αλλά ανύπαρκτο ποδοσφαιρικά Πάοκ, θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε επιτέλους τι φταίει στον Ολυμπιακό και έχει χαλάσει η γεύση του φαγητού φέτος. LegenD


Δεν είμαι κανένας κομπλεξικός, ούτε θέλω οι ομάδες να αλλάζουν προπονητές κάθε εξάμηνο. Έναν και καλό να βρίσκει η κάθε ομάδα και να πορεύεται σε χαρές και σε λύπες για πολλά χρόνια. Στην περίπτωση όμως του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ,το πράγμα είχε στραβώσει από την αρχή.

Αρχικά η περσινή χρονιά, ιδίως στο Champions League, ήταν θεωρητικά εκπληκτική. Να είστε σίγουροι πλέον, ότι αν ο Ολυμπιακός είχε έναν πιο σοβαρό προπονητή, η Γιουνάιτεντ πέρυσι θα έψαχνε να βρει ακόμα περισσότερες δικαιολογίες για το χάλι της. Αντί όμως, οι ερυθρόλευκοι να γίνουν μεγάλοι και τρανοί κάνανε μάγκες τους Εγγλέζους.

Λίγους μήνες αργότερα η μαγκιά μεταβιβάστηκε σε πράσινα χέρια, όταν τους έγινε δωρεά το κύπελλο Ελλάδος, αφού η εκτός έδρα ήττα από τον Πάοκ ακόμα πονάει.

Στη φετινή σεζον, ουδείς έχει αντιληφθεί την ουσία πέραν του οικονομικού κέρδους, που αποψιλώθηκε ολόκληρη η ομάδα και κυρίως η άμυνα που συνεχίζει να αποτελεί το φετινό αγκάθι. Έχουμε φτάσει αρχές Δεκέμβρη και η ομάδα του Πειραιά, δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται. Ακόμα και η Παναχαϊκή στο κύπελλο, είχε διεκδικήσεις από την αναμέτρηση που διαξήχθη στην Πάτρα. Στην Ευρώπη ενώ η υπόθεση πρόκριση ήταν στα χέρια της ομάδας του Μίτσελ, ξαφνικά επήλθε συμβιβασμός με το Europa League και στο πρωτάθλημα το higlight της φετινής χρονιάς, δεν είναι άλλο από το ξεφτιλίκι από τον Πάοκ.

Είμαι ορθολογιστής σαν άνθρωπος και βάζω πάνω από όλα τη λογική. Σίγουρα η διοίκηση πίεσε την κατάσταση, ώστε να μπει χρήμα στα ταμεία και να υπάρξει μία ''ανακαίνιση'' στο έμψυχο υλικό. Σίγουρα όμως και ο Μίτσελ δεν θα ήθελε να εκτεθεί με την εικόνα που θα παρουσίαζε φέτος η ομάδα. Αν ο πρόεδρος, έβλεπε τις πωλήσεις σαν μπίζνα, τότε ο προπονητής, θα έπρεπε να έβλεπε τις προσθήκες σαν κάτι αναγκαίο που θα του έσωζε αρχικά το τομάρι και στη συνέχεια θα δημιουργούσε και ένα αξιόλογο σύνολο.

Και τελικώς είχαμε όλα τα παραπάνω. Ο κύριος Μαρινάκης κάνει τη δουλειά του και προσπαθεί να κλείσει τις τρύπες από τις επενδύσεις που έχει κάνει. Λογικά και ίσως αναγκαίο για μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλάμπ. Ο προπονητής όμως τι έκανε; Αυτός και μόνο αυτός, φέρει ευθύνη για τις μεταγραφές. Αυτός και μόνο αυτός φταίει για τον τρόπο που αναπτύσσεται, που αμύνεται και που παρατάσσεται η ομάδα στο χορτάρι.Έχουν μαζευτεί πολλά και σιγά σιγά αρχίζουν και φαίνονται. Με το περσινό υλικό και ο Νικόλας ο Αλέφαντος θα έκανε καλή δουλειά στην ομάδα, ο οποίος είναι και πιο προπονητής από τον Ισπανό.

Γνώμη μου είναι, ότι πρέπει να αρχίσουν οι άνθρωποι στην ομάδα τον απολογισμό, πριν αν είναι αργά για φέτος. Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα. Αν βέβαια, οι ευθύνες είναι μέρος των διοικητικών αλλαγών και γι αυτό το λόγο συνεχίζει έτσι απτόητος ο Μίτσελ, τότε αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά και πάλι, αυτή τη φετινή νύφη, κάποιος θα πρέπει να την πληρώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου