ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Χρήστος Τσιρόπουλος: ‘Έφτασε στο τέλος το ταξίδι μου στον Άρη Θηβών’ (Γ΄ Εθνική)


Ένας από τους καλύτερους παίκτες της περιφέρειας που τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θήβας βάζει μέσω δήλωσής του στο eviabasket τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του με τους περσινούς πρωταθλητές της Α’ ΕΣΚΑΣΕ για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους όπως εξηγεί ο ίδιος παρακάτω, μην παραβλέποντας να ευχαριστήσει τη διοίκηση των ‘κιτρινόμαυρων’. Ο λόγος για τον Χρήστο Τσιρόπουλο που έπαιξε ενεργό ρόλο στην άνοδο του Άρη στη Γ’ Εθνική και ο οποίος μέσω της δήλωσής του προαναγγέλει τη συνέχεια της καριέρα του σε ομάδα των Αθηνών. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
‘Μέσω της ευκαιρίας που μου δίνεται από το πλήρως ενημερωμένο και άκρως μπασκετικό site eviabasket.gr, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα του Άρη Θήβας για την άψογη συνεργασία-σχέση που είχαμε αυτά τα 2 γεμάτα συγκινήσεις και συναισθήματα χρόνια.
Όπως όλα τα ταξίδια έτσι και αυτό έφτασε στο τέλος του για εμένα δυστυχώς, κυρίως λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Ματσαγγούρα, στον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Πλιακοστάμο και στην υπόλοιπη διοίκηση διότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο στην Γ Εθνική, την χρονιά που μας πέρασε. Άνθρωποι σαν και αυτούς είναι παράδειγμα προς μίμηση στο ‘χώρο’. Το σίγουρο είναι πως το μπάσκετ δεν σταματάει εδώ για κανέναν. Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά και είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν.
Τέλος, θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου (ήρωες) αλλά και στους διαιτητές του πρωταθλήματος (καθώς από του χρόνου θα γυρίσω στην Αθήνα) για την υπομονή που έδειξαν στο πρόσωπο μου! Καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς εύχομαι!’.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου