ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός και πρωταγωνιστές της ΕΣΚΑΝΑ – Φάκελος: Τράχωνες


Όλο και μεγαλώνει η λίστα των μέτρων που λαμβάνονται από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να μείνουμε σπίτι και να περιοριστεί όσο γίνεται η εξάπλωση του κορωνοϊού. Όπως γίνεται αντιληπτό, η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ τίθεται εν αμφιβόλω. Αυτό όμως που δεν χωρά αντίλογο είναι η δίψα των πρωταγωνιστών για μπάσκετ και κουβέντα. Για να μην ξεσκουριάσουμε τελείως λοιπόν, το «TheMomentum.gr» κάνει βόλτα στα σπίτια των ομάδων και μεταφέρει το ξεχασμένο αγωνιστικό κλίμα. Στο «επεισόδιο» της σημερινής αυτοψίας οι Τράχωνες, με τους Δημήτρη Γκίκα και Σάκη Πλατή να αναλαμβάνουν την δύσκολη αποστολή των απαντήσεων! SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ερωτήσεις:

1. Πως αντιμετωπίζεις τον κορωνοϊό;

2. Γυμνάζεσαι καθόλου – Έχεις πάρει κιλά;

3. Τι θα πρότεινες στην ΕΣΚΑΝΑ για τη συνέχεια ή όχι του πρωταθλήματος;

4. Η πορεία της ομάδας σου είναι αντίστοιχη των στόχων που θέσατε το καλοκαίρι;

5.Αγαπημένος σου συμπαίκτης

6. Αγαπημένος σου προπονητής

7. Καλύτερος αντίπαλος

8. Πιο αντιπαθής αντίπαλος

9. Η καλύτερή σου χρονιά (απόδοση-κλίμα)


Δημήτρης Γκίκας

1, Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο πέρα από το να τηρώ τα μέτρα που υπάρχουν και αρκετή υπομονή μέχρι να τελειώσει όλο αυτό.

2. Από γυμναστική έχω ευτυχώς στο σπίτι δύο προσωπικές γυμνάστριες (τις 2 μου κόρες) και επομένως είμαι fit!

3. Πιστεύω ότι μια λύση θα ήταν αν δεν μπορέσουν να αρχίσουν σχετικά νωρίς οι αγώνες, να διαγραφεί η φετινή χρονιά και να θεωρηθεί ως μη γενόμενη. Μην ξεχνάμε ότι και να ανοίξουν τα γήπεδα, οι ομάδες θα χρειαστούν κάποιο διάστημα προετοιμασίας ξανά.

4. Η ομάδα φέτος για μένα κατά κάποιο τρόπο αδίκησε τον εαυτό της. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε στραβά και δεν είχαμε και ολοκληρωμένο ρόστερ από την αρχή. Μετά στην πορεία ήρθαν 2 παίχτες που θα άλλαζαν όλη την εικόνα μας αλλά σταθήκαμε άτυχοι γιατί ο ένας δυστυχώς λόγω τραυματισμού έχασε όλη την υπόλοιπη χρονιά. Οι δυνατότητες της ομάδας φάνηκαν στα παιχνίδια του κυπέλλου που παρά τις ελλείψεις, χάσαμε για λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό και παίζοντας με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

5. Παίζω σε αντρικό επίπεδο από 18 και είμαι 39. Οπότε καταλαβαίνεις ότι είχα αμέτρητους συμπαίκτες και ήμουν και τυχερός τα 13 χρόνια που έπαιζα στο Ψυχικό να έχω την τύχη να συνυπάρχω με παίκτες που είχαν παίξει και Α1. Μάλιστα, ένας είναι ο συμπαίκτης που δεθήκαμε και γίναμε και κουμπάροι. Ο Άκης Αρσένης, τρομερός αμυντικός, πολύ έξυπνος στην επίθεση και γενικά απίστευτος τύπος.

6. Ο coach Xαριτάτος γιατί εκτός ότι τον ξέρω από το παιδικό είναι και πάρα πολύ καλός προπονητής

7. Ο Γιάννης Μάνος! Θυμάμαι χαρακτηριστικά ακόμα σε ένα παιχνίδι γ εθνικής Ψυχικό- Άλιμος μας είχε βάλει 25 στο ημίχρονο με 5-6 τρίποντα και τελείωσε το ματς με 40. Απίστευτος σκόρερ

8. Σε αυτή την κατηγορία, νομίζω πως διεκδικών τα πρωτεία!

9. Σαν απόδοση θα έβαζα την περσινή χρονιά και σαν κλίμα θα έβαζα σίγουρα μια χρονιά γ εθνικής στο Ψυχικό που είχα συμπαίκτες Υφαντή,Αρσένη Αποσκίτη, Μπουχερτ,Ψαθά,Αχή και Ντάση



Σάκης Πλατής

1.Μένουμε σπίτι.Προσέχω πάρα πολύ όταν χρειάζεται να βγω έξω για δουλειές τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης.

2.Δυστυχώς δεν γυμνάζομαι αυτή την περίοδο. Προς το παρόν ξεκουράζομαι, γιατί το έχω ανάγκη.Ελπίζω να μου έρθει η επιθυμία και να ξεκινήσω σιγά σιγά!Ευτυχώς δεν έχω πάρει κιλά γιατί προσέχω!!

3.Αυτό που θα πρότεινα στην Εσκανά αν και εφόσον όλα πάνε καλά και μπουμε στην κανονικότητα προς τα τέλη Μαΐου, να γίνουν τα παιχνίδια όσο και δύσκολο να είναι για όλους μας. Πέντε αγώνες δεν νομίζω πως είναι ανέφικτο.

4.Δυστυχώς όχι. Άλλο ήταν το πλάνο της ομάδας, αλλά δυστυχώς είχαμε κάποιες απώλειες με αποτέλεσμα να βγούμε εκτός στόχων.

5.Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι αγαπημένοι και ο καθένας για τον ξεχωριστό του χαρακτήρα, αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Παύλο Ξυνογαλά και τον Δημήτρη Γκίκα!!

6:Κώστας Χαριτάτος και Λευτέρης Καλογήρου

7.Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος

8.Είναι πολλοί…!!!

9. 2016-2017

Eπιμέλεια: Σπύρος Κόγκας (kogass@hotmail.com)

Πηγή: https://themomentum.gr/koronoios-kai-protagonistes-tis-eska-3/

Οι SPORTSOFFICERS  θέλουν να ευχαριστήσουν το TheMomentum.gr για την άδεια δημοσίευσης του άρθρου στο σάϊτ μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου