ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός και πρωταγωνιστές της ΕΣΚΑΝΑ – Φάκελος: Ηλεκτρούπολη


Όλο και μεγαλώνει η λίστα των μέτρων που λαμβάνονται από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να μείνουμε σπίτι και να περιοριστεί όσο γίνεται η εξάπλωση του κορωνοϊού. Όπως γίνεται αντιληπτό, η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ τίθεται εν αμφιβόλω. Αυτό όμως που δεν χωρά αντίλογο είναι η δίψα των πρωταγωνιστών για μπάσκετ και κουβέντα. Για να μην ξεσκουριάσουμε τελείως λοιπόν, το «TheMomentum.gr» κάνει βόλτα στα σπίτια των ομάδων και μεταφέρει το ξεχασμένο αγωνιστικό κλίμα. Στο «επεισόδιο» της σημερινής αυτοψίας η ομάδα της Ηλεκτρούπολης. Φείδας, Γεωργούλης και Κούκουρας ανακρίνονται και απαντούν! SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ερωτήσεις:

1. Πως αντιμετωπίζεις τον κορωνοϊό;

2. Γυμνάζεσαι καθόλου – Έχεις πάρει κιλά;

3. Τι θα πρότεινες στην ΕΣΚΑΝΑ για τη συνέχεια ή όχι του πρωταθλήματος;

4. Η πορεία της ομάδας σου είναι αντίστοιχη των στόχων που θέσατε το καλοκαίρι;

5.Αγαπημένος σου συμπαίκτης

6. Αγαπημένος σου προπονητής

7. Καλύτερος αντίπαλος

8. Πιο αντιπαθής αντίπαλος

9. Η καλύτερή σου χρονιά (απόδοση-κλίμα)


Φώτης Φείδας

1. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ακούμε τους ειδικούς και ελπίζουμε όλο αυτό να περάσει σύντομα και ανώδυνα. Ένα είναι σίγουρο ότι ο κόσμος δεν θα είναι ίδιος και πολλές αλλαγές θα συμβούν σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο. Πλέον ας εκτιμάμε περισσότερο τα απλά καθημερινά πράγματα, την απλή ζωή γενικά.

2. Η αλήθεια είναι ότι κάνω κάποιες ασκήσεις που γίνονται στο σπίτι από τον έναν και τρομερό γυμναστή-προπονητή Γιώργο Καρατράντο. Βέβαια χρησιμοποιώ πολύ «ηλεκτρολύτη μπύρα» για να σβήσω!

3. Είναι μια δύσκολη ερώτηση και σίγουρα η απάντησή της ταλανίζει όλον το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο του μπάσκετ. Κοίταξε το καλό σενάριο (τέλος Μαΐου) θα ήταν να μπορέσει να τελειώσει με μια προσαρμογή διπλών αγώνων ανά εβδομάδα με 10ημερο διάστημα προτού, να ετοιμαστούν οι παίκτες . Νομίζω θα ναι μια νίκη ζωής, γιατί θα δείχνει ότι το παλεύουμε και ότι έχουμε παλμό ξανά! Μετά νομίζω μένει η σκληρή απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα και να ξαναπάμε τη νέα χρονιά στα ίδια πρωταθλήματα με τις ίδιες ομάδες ανά κατηγορία.Οι παίκτες φυσικά θα ‘ναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν και ελπίζω οικονομικά όσο μπορούν να ικανοποιηθούν τα οδοιπορικά τους.

4. Η πορεία της ομάδας ξεπερνά τόσο τις προσωπικές όσο και τις ομαδικές προσδοκίες. Ως πρώην αρχηγός και πλέον ως βοηθός κάνοντας μια σωστή και μεθοδευμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα τα διοικητικά (Γιώργος Σάκος, Χρήστος Γιαλαμας, Πέτρος Αλεξάκης και Χρήστος Κανδυλης και λοιποί) , τα προπονητικά ( με έναν εξαιρετικό προπονητή τον Στέφανο Παπασπυριδάκο) και πολλούς άλλους ανθρώπους (Βαγγέλη Κωτσιοπουλο, μπαμπά Τσεπαπ και άλλοι ) που μας στηρίζουν με γνώμονα την αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουμε έχουμε δημιουργήσει όμορφο θόρυβο.

5. Κοίτα είναι πολλοί, οι δύο όμως πιο αγαπημένοι μου είναι ο Σπυρίδων Πηλιούνης και ο Παναγιώτης Κουτρόπουλος. Μαζί τους δεν χάνεις ποτέ, απλά θες ψυχίατρο μαζί σου!

6. Αγαπημένος προπονητής είναι ο Ιωάννης Γκόρος. Ένας από τους κύριους λόγους της αρχής της αναγέννησης της Ηλεκτρούπολης.

7. Καλύτερος αντίπαλος μακράν ο Νίκος Ζήσης. Είχαμε παίξει αντίπαλοι στα εφηβικά. Εγώ με Δάφνη και αυτός με ΑΕΚ και ματσαριζομασταν, τότε έπαιζα άσσος.

8. Είναι η πιο εύκολη απάντηση. Εγώ αν με είχα αντίπαλο..!

9. Νομίζω ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην ΕΣΚΑΝΑ ως Ηλεκτρούπολη έχουμε κάνει κάτι που είναι μοναδικό για τα τοπικά πρωταθλήματα. Είχαμε 3 ανόδους και στην παρθενική μας εμφάνιση στη Α κατηγορία είχαμε εύκολη παραμονή και σοβαρές προϋποθέσεις για πλέι οφ! Οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους! Υ.Γ. Να έχουμε υγεία και να κάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε!


Νικόλας Γεωργούλης

1. Βόλτες με τον σκύλο μου στο βουνό, ασταμάτητο play-station και ταινίες

2. Γυμνάζομαι όσο μπορώ με τα βασικά ( πουσαπς-κοιλιακους κλπ ) δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στα κιλά μου.

3. Θα πρότεινα να ελέγξουν οι ειδικοί τι είναι καλύτερο για την δημόσια υγεία όλων και να πράξουν αναλόγως ,ότι και αν είναι αυτό.

4. Στην ομάδα αναμφισβήτητα είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας μέχρι τώρα αφού στις αρχές πολλοί αμφέβαλαν αν θα καταφέρναμε να πάρουμε 4-5 νίκες .Με καλή δουλειά και τρομερό κλίμα έχουμε ήδη 11 νίκες.

5. Δύσκολη ερώτηση .Ανάμεσα σε πολλούς καλούς συμπαίκτες ξεχωρίζω Kωστή Δέδε γιατί εκτός από το προφανές ταλέντο στο μπάσκετ μας κάνει συνέχεια να γελάμε και να περνάμε καλά.

6. Στέφανος Παπασπυριδάκος ,ξεχωριστός για εμένα εντός και εκτός γηπέδων .

7. Φάνης κουμπούρας .Από τους καλύτερους πλει-μεικερ που είχα τη τύχη να βρεθώ στο ίδιο γήπεδο

8. Φώτης Βασιλόπουλος-Πιο δύσκολος αντίπαλος μέχρι τώρα.

9. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή στην καριέρα μου , λόγω τρομερού κλίματος και απόδοσης (ομαδικής-ατομικής).


Γρηγόρης Κούκουρας

1. Μένοντας Σπίτι.

2. Προσπαθώ μέσα στο σπίτι να κάνω κάποιες ασκήσεις και 2 φορές την εβδομάδα πάω για τρέξιμο κοντά στο σπίτι.

3. Με την εικόνα που υπάρχει, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι μετά το Πάσχα. Με δεδομένο αυτό, ίσως είναι καλύτερα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσο καιρό αποχής των παιχτών από τα γήπεδα.

4. Θεωρώ πως η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι καλύτερη απ’ότι περίμεναμε όλοι στην αρχή της χρονιάς.

5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΟΥΦΑΣ

6. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣ

7. ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

8. –

9. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: 2012-2013

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας (kogass@hotmail.com)


Πηγή: https://themomentum.gr/koronoios-kai-protagonistes-tis-eska-4/

Οι SPORTSOFFICERS  θέλουν να ευχαριστήσουν το TheMomentum.gr για την άδεια δημοσίευσης του άρθρου στο σάϊτ μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου