ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Καρελάς: ''Οι παρέες υπογράφουν τις επιτυχίες μιας ομάδας''


Το νόημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την χαρά του συνανήκειν στην ίδια ομάδα με κοινά θέλω, περιέγραψε στο «Τhe Momentum.gr» ο αθλητής της Προοδευτικής Στ. ΚαρελάςSPORTSOFFICERS - Mαριάννα

Η ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εσκανά, με τον Καρελά να δίνει τον τόνο ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που είναι προ των πυλών. Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη σημασία της παρέας εντός και εκτός γηπέδου και τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει για την επίτευξη των συλλογικών στόχων.

1.Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη φετινή περίοδο;

Οι στόχοι είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε αρχικά και από εκεί και πέρα η ομάδα προσπαθεί για να μπει στην 3αδα της ανόδου!

2. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα. Το κριτήριο της απόφασής σου

Δεύτερη συνεχομένη χρονιά δεν θα την έλεγα γιατί πέρυσι ήταν 3 αγώνες. Ωστόσο, έμεινα στην ομάδα για τον προπονητή και τον πρόεδρο. Και οι δύο είναι  εξαιρετικοί άνθρωποι. Επίσης, με στήριξαν και εκπλήρωσαν οποιαδήποτε επιθυμία μου. Και φυσικά, η φοβερή παρέα που έχουμε, ήταν μια σοβαρή αιτία της παραμονής μου στον σύλλογο.



3.Πώς αναπλήρωσες το χαμένο χρόνο στα γήπεδα στο lockdown

Δεν τον αναπλήρωσα και μάλιστα προπονήθηκα ελάχιστα. Προτίμησα να γεμίσω μπαταρίες και να κάνω πράγματα που δεν κάνουμε τόσα χρόνια,  καθώς έχουμε κάθε μέρα προπόνηση. Τώρα όμως τρέχω και δεν φτάνω!.

4. Mετά από τόσα χρόνια στην Δραπετσώνα «χτίζεις» και στην Προοδευτική. Είσαι τελικά αθλητής των σταθερών σχέσεων;

Ήμουν παιδοεφηβικά στη  Δραπετσώνα, μετά 6 χρόνια στον Έσπερο Καλλιθέας και άλλα 6 στο ανδρικό της  Δραπετσώνας. Τώρα πάμε για 2 χρόνια στην Προοδευτική. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάντα να παίξω στην τωρινή μου ομάδα, καθώς γεννήθηκα και μεγάλωσα στον  Κορυδαλλό. Περιμένω διακαώς να δω αυτή την κερκίδα με τους οπαδούς που θυμίζουν κάτι από επαγγελματικό μπάσκετ,  καθώς αγαπάνε την ομάδα και είναι εκεί πάντα παρόντες.

Όσο για τη σταθερότητα, ναι μου αρέσει να μια σε μια ομάδα, που είμαστε παρέα, φιλαράκια και μετά συμπαίκτες στο παρκέ. Αυτό είναι άλλωστε το νόημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού για μένα.   Σε όλους τις ομάδες που έχω αγωνιστεί, αυτές είναι οι προσδοκίες μου και νιώθω ευγνώμων που συνεχίζω να τις ζω.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

Πηγή: https://themomentum.gr/karelas-oi-parees-ypografoyn-tis-epit/?fbclid=IwAR0vzcANycJdoqR_X6DLKfCy7JbODX3e9JhXWkZ7R2CJwoZikwOJ6Px7fGI




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου