ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Αξιοζήλευτη η φετινή frontline του Φοίνικα Πειραιά – Αυτή είναι η νέα ποιοτική προσθήκη (Α΄ Ανδρών)

 


Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Φοίνικας Πειραιά στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕσκανάSPORTSOFFICERS - Mαριάννα 

Ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Αριστοτέλη Στέφου, δημιουργώντας μια ισχυρή και άκρως ανταγωνιστική frontline, συνυπολογίζοντας την παρουσία των Τασσόπουλου και Μουρίκη.

Σημειώνεται ότι ο αθλητής αποτελούσε στέλεχος της Δάφνης Δαφνίου (Α2) την περασμένη σεζόν. Το «The Momentum.gr» ήρθε σε επικοινωνία με τον Αριστοτέλη, για να πιάσει το «κλίμα» της συγκεκριμένης σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης και να ανιχνεύσει τις σκέψεις του.

Μετά από συνεχείς σεζόν στις Εθνικές κατηγορίες, πώς και κατέβηκες στα τοπικά της ΕΣΚΑΝΑ;

Η απόφασή μου να κατέβω στην ΕΣΚΑΝΑ από τις εθνικές κατηγορίες, ήταν αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που μου δημιούργησαν οι άνθρωποι της ομάδας, της ιδιαίτερης προσέγγισης, της κάλυψης των δικών μου θέλω. Παράλληλα, το μακροπρόθεσμο όραμα του συλλόγου ήταν αναμφισβήτητα ένα δυνατό επιχείρημα στην λήψη της τελικής μου επιλογής.



Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το επίπεδο της ομάδας

Θεωρώ ότι το μπάσκετ δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κατηγορία σε κατηγορία. Εγώ διακρίνω διάθεση και όρεξη από όλα τα παιδιά. Σίγουρα, υπάρχουν έμπειροι παίκτες με αποτέλεσμα το επίπεδο να είναι ισάξιο με αυτό των ανώτερων κατηγοριών.

Πώς το βλέπεις την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος;

Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και διατυπώσεις. Βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και δουλεύουμε αρκετά για να βρούμε την φόρμα μας. Θεωρώ ότι μέσα από τον όγκο των προπονήσεων, θα βελτιωθούμε και θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιμέλεια: Outsider

Πηγή: https://themomentum.gr/axiozileyti-i-fetini-frontline-toy-foinika-pe/?fbclid=IwAR290Lr3L7AIwn6om6fGA8u2rXu6clvBzW48CtkJf6AMYPkaAhPnHpU6I9U




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου